Premoniţia cetăţeanului prefect Harasim? | Dragusanul.ro

Premoniţia cetăţeanului prefect Harasim?

*

Ce ascunde, sub haină, prefectul Harasim?

Ce ascunde, sub haină, prefectul Harasim?

Dat afară, din funcţia de subprefect, pentru incompetenţă, şi, ulterior, promovat, din incompetenţă, iar prefect, cetăţeanul Constantin Harasim a participat, astăzi, 7 august 2015, la un vernisaj de expoziţie şi, spre surprinderea temerilor mele, nu a făcut toxiinfecţie… intelectuală.

*

Ca prefect, Harasim iar e conştient de importanţa funcţiei şi iar s-a umflat orzul în el, dar nu-i bai. Bai pare să fie doar într-o premoniţie a domniei sale domnoase, deocamdată exprimată doar gestic (nu le are cu vorbirea şi cu cultura, după cum singur, cu gura păcătosului, mărturisea), dacă nu cumva gestul chiar ascunde ceva (pişleau pe limba răuvoitorului!) sub haină.

*

Nu vreau să insinuez nimic, dar am văzut, în ultimii ani, atâţia politicieni, ţinând hainele scumpe, “dă firmă”, la fel, încât suflu şi în iaurt, aşa că îl rog pe “domnul” (vorba vine) “prefect” (tot aşa) Harasim, umflat de importanţa funcţiei  în care a nimerit ca într-o gură de canal uitată deschisă pe stradă, să nu-şi mai ţină haina aşa. Nu de alta, dar să nu-şi provoace, involuntar, soarta.

*

Eu doar atât am avut de spus, aşteptând resemnat avalanşa de “exprimări libere” ale cetăţencei Fuior, prin care Patria, Neamul şi Dumnezeu, chiar şi Dumnezeu, beneficiază de o devalorizare temeinică, în favoarea gloriosului PSD, care l-a pus pe Harasim prefect, după ce îi certificase incompetenţa printr-o demitere. Dar dacă interesele PSD şi ale inegalabilului infailibil Victor Ponta o cer, nu-i bai.