Moştenitoarea Preşedintelui Traian Băsescu | Dragusanul.ro

Moştenitoarea Preşedintelui Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu, în parcul Palatului Cotroceni: Nuţi, dragă, m-ai convins; meriţă să ajungi Preşedinte al României!

Traian Băsescu, în parcul Palatului Cotroceni: Nuţi, dragă, m-ai convins; meriţă să ajungi Preşedinte al României!

Politica îşi râde de noi, dar nu-i bai, pentru că a început să ne placă. O zi fără scandal “la vârf” e plicticoasă şi fără saţ, pentru alegătorul român, mai ceva ca o mâncare tradiţională, fără sare şi piper. Adorăm scandalul, ne nutrim cu intrigi şi trăim implicaţi cu un fanatism de gaşcă, faţă de care încăierările galeriilor de fotbal sunt doar o joacă de copii.

*

În vremea asta, am putea trăi, am putea avea propriile năzuinţe şi ţinte de atins în viaţă. Viaţă? Care viaţă? Nu există viaţă dincolo de Traian Băsescu, de Ion Iliescu, de Adrian Năstase, de Viorel Hrebenciuc, de Ilie Sârbu, de Dan Voiculescu, de Dan Radu Ruşanu şi de paiaţele lor comedioase,  Elena Udrea, Victor Ponta, Crin Antonescu, Sebastian Ghiţă, Cozmin Guşă, Mihai Gâdea sau Dana Grecu.

*

Cine va fi moştenitoarea sau moştenitorul lui Traian Băsescu la Cotroceni? Contează pentru noi, oamenii de fiecare zi, cine anume va înşfăca harapnicul şi ne va sfârteca, din plestenete, pieile de pe noi?

*

De mult prea multă vreme, suntem traşi pe sfoară, cu atâta cinism, încât nici nu ne mai amintim de darul şi de obligaţia dumnezeiască numită viaţă. Trăiască victoria în alegeri a alesei lui Traian Băsescu, doamna Elena Udrea!