Linişte, vine Bucovina Rock Castle! | Dragusanul.ro

Linişte, vine Bucovina Rock Castle!

Afis BRC 2017 m

*

Nu ştiu ce s-a întâmplat în anul acesta, dar popii nu mai ţipă ca din gură de şarpe, cu jandarmii suceveni mă am bine, iar şefii judeţeni, deşi nu s-au băgat în treburile festivalului, tot au făcut câteva cruci pe ascuns, cerându-i bunului Dumnezeu să-i milostivească şi pe ei cu vreme frumoasă, pentru că au chitit că-s de căutat comorile muntelui. Distracţie plăcută!

*

Nimic, nici o piedică, nici un brânci, nici un seap cu brânză şi cu ceapă, după datina strămoşească dihorvineană, numai pace şi prietenie de-am prins să intru la gânduri, prilej cu care puzderia de boli şi bolişoare, de care ar trebui să sufăr, ori mă cam ignoră, ori au bătut în retragere – ducă-se!

*

Şi sper că, pe 7 august, când se va întoarce din concediul de odihnă, primarul Ion Lungu să nu-şi fi pierdut cuvântul prin coclauri şi să rămână tinerii Sucevei, în cele trei nopţi de Bucovina Rock Castle, fără autobuze pe toată durata nopţii (două, din jumătate în jumătate de oră, dinspre Obcini spre Burdujeni şi viceversa), fără duşuri şi toalete în zona de campare, fără wc-uri în capătul şanţului Cetăţii. În rest, deşi se anunţă vremuri liniştite, nu las ciomagul din mână şi pace, pentru că problema potăilor bagaboante (mai ales dintr-un partid în altul, drept pentru care n-am nimic cu vagaboandele canine) nu s-a rezolvat şi nu se va rezolva niciodată în minunata noastră urbe.