Încălzirea pentru concertul de la Cluj-Napoca | Dragusanul.ro

Încălzirea pentru concertul de la Cluj-Napoca

Poster_ZPB_50-x-70_Cluj[1]

*

Pentru că marele spectacol rock din Cluj-Napoca se apropie, sucevenii de la TOY MACHINES s-au reunit iar în noua capitală a Moldovei (Cluj-Napoca) şi repetă piesele pe care şi-au propus să le cânte, cu acest fericit prilej.

*

Casa lui Andi

*

Andrei “Buzu” Parascan, singurul component al trupei care şi-a găsit un loc de muncă în Suceava, stă la Andi, de câte ori merge la Cluj, pentru că fiul meu are căsuţa lui, în cartierul Mărăşti. Iar dimineaţa, când Andi îşi încălzeşte vocea cu “Arctic Monkeys”, cum o face de obicei, Buzu se joacă, aparent distrat, cu chitara. Aşa le-a şi venit ideea de a înregistra/filma, cu telefonul, Fireside (Arctic Monkeys minimal acoustic cover), deci o joacă a jocului, pe care au postat-o pe youtube, ca să-şi amuze prietenii.

*

Buzu si Andi Fireside

*

Filmuleţul, cu peste 200 de vizionări, în mai puţin de 24 de ore, poate fi vizionat, făcând click pe oricare dintre fotografiile acestui material, care vă introduce într-un univers mic, dar intim, şi în care sunetele sunt vegheate de lucrări semnate de Carmel Georgescu, Radu Bercea şi Mihai Pânzaru-PIM, adică de prieteni ai lui Andi, care îl tot răsfaţă cu daruri plastice oridecâteori îl întâlnesc.

*

Buzu si Andi Fireside 2