Flawless, un film de Andrei Siran | Dragusanul.ro

Flawless, un film de Andrei Siran

Flawless 6

*

Pe Andrei Siran, un tânăr sucevean delicat şi discret, l-am cunoscut în urmă cu un an, când Toy Machines pleca să cânte la festivalul de la Darabani. Peste puţină vreme, aveam să văd şi videoclipul “Flawless”, pe care l-a realizat şi care m-a impresionat prin atenţia dată faptei de viaţă, întâmplărilor obişnuite, fericirilor de fiecare zi ale unor oameni care au muzica lor interioară, pe care îşi durează raţiunea şi fericirea de a fi.

*

Această abordare a cotidianului drept reper fundamental al creaţiei surprinde, dar şi place, muzica băieţilor de la Toy Machines întregind parcă o lume care există şi care îşi ajunge sieşi prin spontaneitate, prin sinceritate, prin netrucat. Iar muzica are, la rândul ei, de câştigat din această permanentă raportare la firesc, la naturaleţea poziţionării omului în natură.

*

Am mai stabilit legături spre acest videoclip cu bună aderenţă la public, dar capturile de imagini din “Flawless”, pe care le voi înşira mai jos, fiecare fotografie asigurând accesul, printr-un simplu click, la videoclip, înseamnă, de fapt, un omagiu sincer pe care îl aduc tânărului cineast sucevean Andrei Siran, dar mai înseamnă şi o atenţionare asupra unui creator cu viitor sigur: Andrei Siran.

*

Flawless 1

*

Flawless 2

*

Flawless 3

*

Flawless 4

*

Flawless 5

*

Flawless 7

*

Flawless 8

*

Flawless 9

*

Flawless 10

*

Flawless 11

*

Flawless 12

*

Flawless 13

*

Flawless 14

*

Flawless 15

*

Flawless 16

*

Flawless 17

*

Flawless 18

*

Flawless 19