Elena Udrea citează din opera Preşedintelui... Norvegiei | Dragusanul.ro

Elena Udrea citează din opera Preşedintelui… Norvegiei

 

         Cultă de duhneşte (noroc de parfumurile-i scumpe), fatala Elena Udrea degetUdrea îşi duce, uneori, degeţelul la tâmplă, mimând gândirea, zbaterea clocotitoare a ideilor, care i-ar îmbla, aşa, slobode şi nărăvaşe, pe sub splendida-i coafură, dobândită în atelierele specializate într-o astfel de artă capilară. 

 

Udrea deget barbie        Când se preface că gândeşte, Elena Udrea se visează mare coană telectuală, numai bună de preşedinte (s-a obişnuit, deh!, la Cotroceni), aşa că şi citările ei din literatura clasică tot la operele ieşite de sub condeiele bucale prezidenţiale fac referinţă, că doar nu vreţi să se compromită splendidul exemplar al parvenirii feministe cu vreun sărăntoc de Balzac, Shakespeare, Tolstoi, Schiller sau Lucian Blaga… Stai-stai, de Blaga parcă ştie ea ceva: nu-i ăsta dulăul lui Băsescu? Parol că da!

 

         Ca toată pletora politrucă, şi Elena Udrea are un blog. Udrea fraiera

         Unul care nu o arată nici frumoasă, nici inteligentă, ci, cu îngăduinţă mai dihai decât cavalerească, naivuţă, prostuţă, inclutuţă, ba chiar şi fără diminutive, ba chiar bine (de fat, rău) de tot.

 

         În cea mai recentă postare, „USL anunţă investiţii străine de 10 miliarde de euro în 2013. Când o face plopul pere şi răchita micşunele”, frumoasa Elenă citează, precum vedeţi, din opera teoretică şi practică a Preşedintelui… Norvegiei, apoi se pune pe ciomăgit, parţial cu dreptate (dacă ar fi făcut-o cineva care n-ar fi adus ţara în ruină) şi majoritar cu demagogie crasă băsesciană: „Nici cei ale caror creiere au fost „spalate” de televiziunile lui Voiculescu atatia ani n-ar putea crede ca un Guvern din cauza caruia investitiile straine in Romania scad continuu, care a atras in jumatate de an mai putin de 400 de milioane de euro, poate aduce in restul anului, ca prin farmec, restul de peste 9,6 miliarde de euro”.

 

         Băsescu, Ponta, Udrea, Antonescu – tot un drac!