Pârâcioasa Andreea Paul Vass, o caricatură a fascismului | Dragusanul.ro

Pârâcioasa Andreea Paul Vass, o caricatură a fascismului

 

Andreea Paul        Cucoana din Sălaj, cu afaceri lemnoase, pe numele dragei sale măicuţe, pe care nimeni nu le cercetează, probează o îngustime a minţii remarcabilă, ba chiar înduioşătoare, dacă n-ar fi ţâfna de tip băsescian care-i atacă rânza exprimării blogheriste.

 

         Andreea Paul (cu Vass tgrecut în paranteză, în scriere subţire) se dă la jurnalista Andreea Creţulescu, fată onestă şi moderator tv mult peste medie: “Am sesizat CNA cu privire la derapajele grave de la normele si deontologia actului jurnalistic in emisiunea Andreei Cretulescu”, zice tanti ot Sălaj, pe motiv că Andreea Creţulescu “incalca dreptul cetatenilor la corecta informare”.

 

         Bun, atât o duce mintea, atât reprimă (asta nu-i în stare să exprime nici măcar o onomatopee)! Numai că cucoana sălăjană mai dă, în spaţiul public, şi din fesele-i lozincarde, pe care i le voi contura în toată penibilitatea lor:

 

“Romani, ridicati-va si spuneti ADEVARUL!

Nu va mai lasati pacaliti, terfeliti si mintiti.

Nu va fie frica!”

 

         Fascismul nu poate fi compromis decât prin carficaturizare, iar madama Paul (Vass) asta şi este: o caricatură a fascismului.