Ciorbă rădăuţeană, gătită de un secui!
*
Născut la Topliţa, în secuime, chitaristul solo de la RELATIVE, Lucian Francisc Csibi, “un pic şi-un pic român sau pe de-a-ntregul poate” (cum zicea Joszef Attila), a gătit, după reţeta mea, ciorba rădăuţeană, la minunata petrecere rock de la Casa Dogarului din Merişani, Argeş, eveniment organizat de DARK SIDE BOOKING ACADEMY şi, în primul rând, de Alin Voica. În compensaţie, gulaşul a fost făcut de un moldovean, de la PINHOLES.
*
*
Bucătarul nostru secui, Lucian Csibi, pare să se fi descurcat destul de bine, din moment ce abia-abia au mai prins din ciorba rădăuţeană şi băieţii de la TOY MACHINES, dar care au recunoscut că, în ciuda talentului său culinar, Lucy încă nu şi-a egalat maestrul, adică pe mine, care concurez la cioba rădăuţeană chiar şi cu nevastă-mea! Dar cum produsul s-a cerut şi s-a recerut, nu-mi rămâne decât să-mi felicit discipolul clujean, născut în frumoasa Topliţa, vechi prieten al nostru şi, în primul rând, harnic şi pătimaş slujitor al festivalului BUCOVINA ROCK CASTLE. Bravo, Luci!
*
*