Ziua Scrisului Bucovinean. Cronica lui Gabi Sandu. | Dragusanul.ro

Ziua Scrisului Bucovinean. Cronica lui Gabi Sandu.

*Gabi Sandu detaliu

Filmul cu concertul “Chindiile” al trupei “Zicălaşii” este gata, l-am şi văzut, dar undeva, în timpul interpretării, s-au încurcat vreo două partituri, aşa că nu-l putem slobozi în lume, până ce nu-l vizionează, cu partiturile în mână, şi unul dintre muzicienii noştri.

*

Realizatorul filmului, Nicolae Gabriel Sandu, de la Centrul Cultural “Bucovina”, mi-a trimis şi o cronică foto a “Zilei Scrisului Bucovinean”, pe care v-o arăt şi dumneavoastră aşa cum a fost realizată. Fără comentarii, doar cu fotografii, care, atunci când sunt făcute de Gabi Sandu, sunt cât se poate de grăitoare.

*

Reamintesc faptul că, la manifestarea menţionată, au fost premiate cărţile “Labirintul”, de Alexandru Toma, “Ştrumfii Kremlinului”, de Roman Istrati, şi “Cu cărţile pe faţă”, de Constantin Horbovanu, premiul de debut literar fiind dobândit de către tânăra cantautoare Anamaria Pasat. Diplomele au fost înmânate de vicepreşedintele CJ Suceava, domnul Gheorghe Niţă, manifestarea a fost moderată de Tiberiu Cosovan, iar despre cartea “Labirintul”, a lui Alexandru Toma, lansată cu acest prilej, a vorbit universitarul Mihai Iacobescu.

*

Zicalasii_1

Zicalasii_2

Zicalasii_3

Zicalasii_4

Zicalasii_5

Zicalasii_6

Zicalasii_7

Zicalasii_8

Zicalasii_9

Zicalasii_10

Zicalasii_11

Zicalasii_12

Zicalasii_13

Zicalasii_15

Zicalasii_16

Zicalasii_17

Zicalasii_18

Zicalasii_19

Zicalasii_20

Zicalasii_21

Zicalasii_22

Zicalasii_23

Zicalasii_24

Zicalasii_25

Zicalasii_26

Zicalasii_27

Zicalasii_28

Zicalasii_29

Zicalasii_30