BUCOVINA ROCK CASTLE: Veţi avea un festival de vis! | Dragusanul.ro

Veţi avea un festival de vis

 

BUCOVINA ROCK CASTLE:

 

 

Veţi avea un festival de vis!

 

 

În această seară (de joi, 21 iunie), eu, Ion Drăguşanul, şi Constantin Emil Ursu am fost convocaţi de către Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, domnul Ioan Cătălin Nechifor, la o amplă şi amănunţită analiză a proiectului ediţiei din 22-25 august 2013 a Festivalului (cu adevărat) Internaţional BUCOVINA ROCK CASTLE.

 

Drept consecinţă, sprijinul, de care beneficiază “Bucovina Rock Castle”, din partea Consiliului Judeţean Suceava este mult mai mare, decât cel la care putem noi spera, şi încă din acest an (doar eu rămân cu leafa de 1.000 lei, dar nici n-am cerut mai mult, că-aşa vor muşchii lui brăteanu).

 

Prin urmare, vă pot garanta că veţi avea un festival de vis, mult mai bun şi decât cel din ediţia trecută.

 

În line-up, datorită unor cauze obiective, trupa din Republica Moldova, INFECTED RAIN, va fi înlocuită, în seara de 22 august, cu trupa ucraineană JINJER (şi ce surpriză plăcută va fi, pentru toată lumea, această trupă din ţara vecină şi, din punctul meu de vedere, prietenă).

 

Ţin să-i cer scuze publice domnului Ioan Cătălin Nechifor pentru toate agresiunile pamfletarde, cu care l-am oropsit în ultimele zile, deşi năravul ăsta, de a sparge geamul gospodarilor care nu-şi ţin potăile în lanţ îl am încă din copilărie.

 

Practic, în această seară, am putut constata că preşedintele nu l-a izgonit din fiinţa sa pe Cătălin, “pozarul lui Mârza”, pe care îl preţuiam atât, odinioară, inclusiv şi pentru refuzul de a accepta un post de deputat, atunci când încă nu se simţea suficient de pregătit.

 

Am multe veşti bune să vă dau, dar parcă le-aş ţine pentru mine, urmând să vi se dezvăluie în timpul festivalului. Asta, în cazul în care şi partenerii noştri artistici, respectiv Minea Blidariu, Nick Făgădar şi Adrian Neagoe, de la LUNA AMARĂ, Lucian Csibi, de la RELATIVE şi Bogdan Mezofi, de la GRIMUS, ca să nu mai vorbesc de Andi, de la TOY MACHINES vor rezista bucuriei de a vi le împărtăşi.

 

Suceava va avea festivalul pe care îl merită cu prisosinţă, un eveniment cultural unic în Moldova, dobândit prin încrâncenarea unui scriitor, a unui istoric şi iată că şi prin cea a unui inginer, Cătălin Nechifor.

 

Ne vedem, în şanţul Cetăţii Sucevei, în seara zilei de 22 august 2013, orele 18, pentru a omagia, prin muzica generaţiilor cu adevărat tinere, timp de patru nopţi, memoria ctitorului de târg şi de cetate, voievodul Petru Muşat.

 

 

Ion Drăguşanul