Vedeta sexi a întâlnirilor politiciene | Dragusanul.ro

Vedeta sexi a întâlnirilor politiciene

 

Miron 0

 

         Ca şi dumneavoastră, habar nu am avut că există, ba, şi mai şi, e ditamai senatoarea PP-DD, în care preşedintele Nechifor şi prefectul Sinescu par să se înghesuie cu sexos apetit.

 

  1. Miron 1         Cetăţeana, cum aflu din toate sursele de informare, care abundă de poze cu ea, pe nume Vasilica Steliana Miron, are morbul propriei sexualităţi şi un narcisism devastator, Miron 2e avocat, ţine cu “Steaua” şi cu bijuteriile (veniturile de 40.000 euro în bijuterii le-a băgat), are o casă, două terenuri, două maşini şi o pagină pe facebook doldora de poze nurlii şi de schiţări nereuşite de exprimarea întru binele societăţii bipede care a votat-o.

 

         În senatul crinului veştejit (de la damful lui Băsescu?), Vasilica a avut trei declaraţii politice (“Retrocedarea”, “Natalitatea – o problemă socială” şi “Restituirea proprietăţilor”) şi cinci proiecte de legi (bune de bandajat piciorul de lemn al societăţii româneşti). E mândră foc, pe pagina ei cu poze, că ar fi prietenă cu Ioan Manole, Dodo Popovici şi Mihai Chira. E şi mai mândră că n-a ratat nici o petrecere populară cu mici şi bere în prostie şi în prostime (Zilele Humorului şi Zilele Rădăuţilor), aşa că nici bulibăşeala de la Câmpulung nu-i putea scăpa.

 

Miron arena         Bun, femeiuşca pepededistă nu arată rău (nici bine din cale-afară), dar e atât de mediatizată zonal, încât ba o poţi Miron Intalniri 1suspecta de inteligenţa lui Paler (care este preferatul ei, deşi nu l-a citit!) sau de o celebritate trupească greu de descifrat şi, deci, de înţeles.

 

         Priviţi poza din stânga: cetăţeanca s-a dus la un meci al “Stelei”, s-a pozat, apoi poza a devenit suportul pentru o puzderie de ştiri, gen “Senatoarea Vasilica Steliana Miron, pe Naţional Arena” – Ah, Chiro, Chiro, Chiro!, cum zice o replică din “Răceala” lui Sorescu, parcă predestinată lui Mihai Chira: prietenii ştiu de ce!

 

         Şi această “dulceaţă” de senator a vorbit vorbe pe scena Festivalui “Întâlniri polirticiene” de la Câmpulung Moldovenesc.