Ţara care îi sperie pe români | Dragusanul.ro

Ţara care îi sperie pe români

Ştefan Alexandru Băişanu: Înainte de a-mi arăta ţara care îi sperie pe români, nu ai vrea, Steliana Vasilica sexi-miron, să-mi arăţi... peştera lui Platon?

Ştefan Alexandru Băişanu: Înainte de a-mi arăta ţara care îi sperie pe români, nu ai vrea, Steliana Vasilica sexi-miron, să-mi arăţi… peştera lui Platon?

Senatoarea sexi Steliana Vasilica Miron a luat de coarne problemele existenţiale ale ţării, năpustindu-se asupra titirezului Ponta, cu următoarele ditisexirambe:

*

„Funcţionarea statului de drept în România se întâmplă la supraturaţie, astfel cum rezultă din informaţia comunicată de procurorul general al României, conform căreia sunt înregistrate circa 2 milioane de dosare penale, ceea ce înseamnă că minim un român din zece, de peste 18 ani, are un dosar penal. Tot din statistici rezultă că peste 3 milioane de români sunt în faza executării silite la solicitarea firmelor de recuperări creanţe. Practic, peste 5 milioane de români au probleme juridice sau economice” şi, respectiv:

*

„Dacă până acum acest lucru a fost interesant doar pentru statistici, consider că a devenit o problemă de siguranţă naţională care nu mai poate fi ignorată sau tratată cu paliative. Este responsabilitatea noastră, a întregii clase politice, să schimbăm viaţa românilor, nu numai să întărim statul de drept. În mediul de afaceri se spune că oricărui om de afaceri i se poate întocmi un dosar penal. Acest lucru nu este folclor, ci realitatea care s-a întâmplat ieri, se întâmplă azi şi nimeni nu mai reacţionează. România este astăzi ţara care-i sperie pe români” (Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava).

*

Ahaa, deci asta-i ţara care-i sperie pe români: sexi-vasilica!