Spitalul lui Ponta, Corlăţean şi Nechifor nu are bani! | Dragusanul.ro

Spitalul lui Ponta, Corlăţean şi Nechifor nu are bani!

Ovidiu Donţu: Ca părinte al noii Constituţii, vă pot da dreptate, nu şi bani!

Ovidiu Donţu: Ca părinte al noii Constituţii, vă pot da dreptate, nu şi bani!

Vă mai amintiţi benerele, meşurile şi afişele electorale, de pe care vă zâmbeau, mai dihai decât Elena Udrea, Victor Ponta, Titus Corlăţean şi Ioan Cătălin Nechifor, asigurându-vă, din aglomerarea aceea vizuală, care sugera belşugul de opintici ai pădurilor bucovinene, că lapte şi miere vor curge prin văile dumneavoastră, dacă îi veţi vota?

*

I-aţi votat, dar opintacii iute v-au mai uitat, dacă nici măcar Spitalul Judeţean “Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava nu mai are bani, de prin toamnă, pentru procurarea de medicamente. Nu-i bai, Târgu Mureş şi Cluj Napoca îs la o aruncătură de băţ, peste munţi!

*

Bani nu are spitalul, dar are un fost ştab de gardă financiară, Vasile Râmbu, şi un fost sarmalagiu de presă (Claudiu Brădăţan), ca manageri, plătiţi fain şi boiereşte, oricât de competenţi sau de viceversa ar fi. Ambii impuşi politic, dar de găşti diferite, ba chiar contrare şi otrăvit de duşmănoase.

*

În vremea asta şi fără nici o legătură cu nimic, noul părinte al noii Constituţii, senatorul Ovidiu Donţu, trăieşte o angoasă umilitoare: Chiar şi agramatul de Traian Băsescu poate face mişto de exprimarea lui… anticonstituţională (de unde să ştie bietul Donţu că orice lege din ţara asta trebuie să respecte, mai întâi, constituţia numită… gramatica limbii române!).

*

Opintaci! Precis că vi se vor ivi în cale, şi la toamnă, că doar muierea lui Ponta s-a nărăvit în răsfăţul Parlamentului European…