Protocoalele Sionului şi incompetenţa românească | Dragusanul.ro

Protocoalele Sionului şi incompetenţa românească

Piata Drapelelor 4

*

Protocoalele Sionului, întocmite de Loja Sionului, oficină secretă a Bisericii Catolice, dar puse ticălos în cârca evreilor, după cum probează, în “Reconquista”, Francis Dessart, filosoful unificării europene, căruia am avut onoarea de a-i scrie o prefaţă la carte, se aplică aprig în România şi, mai abitir decât oriunde, la Suceava. Printre altele, anihilarea conştiinţei naţionale, concretizată de memorie şi de cultură, se desăvârşeşte cu cel mai mare succes. Meritul nu-i al ocultei catolice, ci al bravei incompetenţe, care a luat în arendă România, de aproape trei decenii.

*

Astăzi, ar fi fost Ziua Atestării Documentare a Bucovinei Geografice, dar nu a mai fost, din pricina autocraţiei incompetenţei. Spre identitatea noastră de neam nu se mai poate privi decât de departe, de cât mai departe, din cât mai adâncă însingurare.

*

Muzeul de Stiintele Naturii 1

Muzeul de Stiintele Naturii 2

*

Undeva, departe, dincolo de cumpăna celorlalte veacuri, am auzit cântec respiraţia străbunilor. Mă sunase Răzvan Mitoceanu, care venise, cu vioara în braţe, să retrezească dumnezeiasca noastră spiritualitate naţională. Nu ştiu ce i-am zis, nu-mi mai amintesc justificările pentru această halucinantă dezicere de străbuni. Răzvan Mitoceanu, un frate.

*

SIGLA DRAGUSANUL 1

*