Preşedintele Nechifor, pe baricada... rock! | Dragusanul.ro

Preşedintele Nechifor, pe baricada… rock!

 

Nechifor deget gura         Undeva, prin dulcea noastră patrie ca pelinul (gustul politichiei), Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, domnul Ioan Cătălin Nechifor, a găsit un sponsor important pentru Festivaluil Internaţional BUCOVINA ROCK CASTLE. Nu ştiu cum se numeşte sponsorul şi câţi bani va livra în contul Muzeului Bucovinei, pentru a fi gestionaţi corect, cinstit şi legal (noi nu suntem… “ăilalţi”, care au ţepuit trupele şi îşi petrec vacanţa în străinătate!).

 

         Nu ştiu nici măcar dacă sponsorul se va ţine de cuvânt, şi nici nu îmi pasă, deşi un prim sponsor, cu numele postat pe fundalul scenei, ar putea îndrepta festivalul spre o adevărată autonomie financiară, dar şi la o creştere valorică senzaţională (deja negociem strâns, pentru ediţia viitoare, cu americanii de la “Beiruth” – parcă aşa se scrie – trupă de peste 20.000 dolari de spectacol, dar pe care sperăm să o aducem cu doar 5.000).

 

        Ceea ce m-a impresionat profund este solidaritatea domnului Ioan Cătălin Nechifor cu festivalul şi, desigur, cu noi, cei care l-am făcut, vreme de trei ediţii, în ciuda celor care ni s-au tot pus împotrivă.

 

         Prin urmare, chiar dacă domnul Nechifor ar eşua în încercarea de a oferi festivalului un sponsor oficial, noi toţi – şi am uitat să spun că “noi” îi include şi pe iubitorii de rock din judeţ şi din ţară, care merită, pe deplin, un festival din ce în ce mai bun -, noi toţi, deci, îi datorăm afecţiune, pentru că nu mai există nici o îndoială că şi Preşedintele Ioan Cătălin Nechifor se află pe baricada rock!