"O femeie trebuie să devină Preşedintele României" | Dragusanul.ro

„O femeie trebuie să devină Preşedintele României”

 

Udrea albastra         Cadâna politicii româneşti, Elena Udrea, deşi nu crede „absolut deloc în discriminarea pozitivă” (aşa e, că doar Băsescu a promovat-o pentru inteligenţa cu care a abolit monarhia din Norvegia), militează pentru împlinirea politică a femeii.

 

        Nu a femeilor, ci a femeii lui Băsescu, fie ea şi Elena Udrea. Udrea masina

 

        „S-a dovedit – gângureşte vestala portocalie pe blogu-i propriu şi personal, în care reproduce, la greu, editoriale din „Adevărul” – că oamenii nu merg la urne să voteze în funcţie de faptul că unul dintre candidaţi poartă sau nu fustă”.

 

        Precum se poate observa, cu inteligenţa ei difuză şi nepieptănată, dama Elena Udrea introduce echivocul cel mai enigmatic, substituind femeia cu „candidaţii (care)  poartă fuste” – numai asta nu mi-ar fi trecut prin cap, deşi ştiam, din folclor, că politica e mare… mă rog!
        „Sunt de părere (i-auzi, taică: are şi păreri rudimentul video!) că o femeie trebuie să devină Preşedintele României doar în cazul în care este mai bună (aici, trebuie să constat, cu lucidă Udrea vampa obiectivitate, că Elena Udrea e o… bucăţică bună!) decât un bărbat pentru această funcţie, nu pentru că poartă fustă sau tocuri”.

        N-am nimic împotrivă: poate să dea jos fustele şi “intimităţile” de pe ea, să se desculţe – după plac, dar să nu cumva să se despovăreze de frescele de fard şi de vopsea, ca nu cumva să sperie copiii!

 

În rest, îi doresc numai bine, cu nedisimulata şi necondiţionata încredere că dama Elena Udrea va ajunge, totuşi, într-o bună zi, Preşedintele… Norvegiei!