Manifestul GENERAŢIEI FACEBOOK | Dragusanul.ro

Manifestul GENERAŢIEI FACEBOOK

*

Prin intermediul lui Nelu Marcian, am primit un manifest al Generaţiei Facebook, pe care îl găzduiesc nu doar cu plăcere, ci şi cu frăţietate. Iată ce spun tinerii României:

*

*

Scurt Manifest,

*

Deruta este mare în ambele tabere. Unii nu înţeleg cum au putut să piardă, alţii cum au putut să câştige aşa detaşat.

*

Noi, Generaţia Facebook, vrem să-i lămurim. Suntem generaţia tânără, medie, vârstnică (dar fiecare cu sufletul tânăr) “manipulaţi” doar de conştiinţa noastră liberă – să-i spunem “conştiinţa facebook”.

*

*

Mesaj către PSD:

*

Începeţi curăţenia urgent, scoateţi în faţă oameni imaculaţi (sau măcar nu aşa pătaţi). Asta este şansa voastră. Pe noi nu ne veţi prosti cu fluturaşii capsaţi de cupoanele bunicilor noştri, cum nu ne-aţi prostit cu bau-baul unui neamţ de altă religie decât a voastră sau cu stafia lui Băsescu.

*
Nu aţi furat voi atâţi bani, cât să ne puteţi cumpăra ca pe biserica ortodoxă, pe care aţi compromis-o definitiv în ochii noştri.

*

Doi ani nici nu ştiţi cât de repede or să treacă. Iar noi vă aşteptăm.

*

*

Mesaj către PNL:

*

Citiţi mesajul către PSD şi învăţaţi din el. Nu sunteţi aşa departe de PSD. Avantajul vostru, acum, a fost că nu aţi avut cheia lor, de la cufărul cu bani al ţării noastre.

*

*

Mesaj către Klaus Werner Iohannis:

*

Am închis ochii la lămuririle cu care ne-aţi nelămurit. Am acceptat răul cel mai mic. V-am oferit puterea şi onoarea să ne reprezentaţi.

*

Acum asteptam:

*

– Aşteptăm, în primul rând, să-i forţaţi pe cei care ne-au umilit părinţii şi copiii, aflaţi departe de casă, să plătească;

*

– Aşteptăm să ni-i aduceţi, înapoi, acasă, cât mai repede cu putinţă;

*

– Aşteptăm ca, împreună, să arătăm în lume că noi reprezentăm România.

*

Cu noi veţi fi o forţă, fără noi veţi deveni o marionetă.

**

Generaţia Facebook s-a născut. Priviţi cât de repede creştem!