Luminoasa urbe a lui ion lungu | Dragusanul.ro

Luminoasa urbe a lui ion lungu

Lumina zilei

Lumina zilei

*

Pururi fascinat de uluitoarele succese edilitare ale primarului ion lungu, nu pot trece cu vederea contribuţia domniei sale la propăşirea sucevei pe multiple planuri, inclusiv în cel al iluminatului public.

*

Imaginea, care-i mai grăitoare decât cuvântul volant sau manent, dovedeşte fără echivoc faptul că, atunci când iluminatul public este plătit din banii contribuabililor, noaptea suceveană e mai senină şi mai luminoasă decât ziua. Dăm un ban, dar ştim că face.

*

Cine are impresia că fotografia a fost făcută ziua, în amiaza mare, nu se înşeală, dar nici dreptate nu are, pentru că, fără ion lungu la conducere, credeţi dumneavoastră că ar mai apărea, zilnic, soarele pe cerul sucevei (pariem că s-ar opri la Prelipca, pe prispa casei copilăriei primarului, pentru a-i descifra amintirile din copilărie?), iar ziua nu ar arăta ca noaptea?

*

ULTIMA ORĂ: Din sursele autorizate ale televiziunilor locale de ştiri, am dedus că becurile sucevene au fost aprinse în miezul zilei, întrucât primarul ieşise într-o vizită de lucru şi ca să nu dea, ca de deobicei, în gropi.