Ipocriţii roşii vs Orest Onofrei | Dragusanul.ro

Ipocriţii roşii vs Orest Onofrei

Neculai Bereanu (PSD) şi Corneliu Popovici (PMP): Recomandăm PDL-ului să retragă candidatura lui Orest Onofrei, pentru că ne-a răspuns la bineţe...

Neculai Bereanu (PSD) şi Corneliu Popovici (PMP): Recomandăm PDL-ului să retragă candidatura lui Orest Onofrei, pentru că ne-a răspuns la bineţe…

Neculai Bereanu, senatorul roşu de Suceava, îmbrâncit pe liste electorale câştigătoare de averea lui dolofană, are un dinte împotriva lui Orest Onofrei, care, după cum ne asigură neica Bereanu, va fi pe un loc eligibil, pe listele PDL, la viitoarele alegeri parlamentare. Bereanu, cu moacă de inchizitor acvatic (al lui peşte, tovarăşe!), îşi cere înapoi coloneii PSD („să fie lăsaţi la vatră acei colonei care sunt acum în PDL şi care conduc partidul” – Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava), duduind de ipocrizie mai dihai decât de prostie (crezi că pleca vreun pesedist, neică Bereanu, de pe baricadele roşii, de nu cumpărau, cu parale grele, acele barticade berenii, ianii şi toţi ceilalţi nimeni îmbogăţiţi ai tranziţiei?).

*

Un ipocrit şi mai mare, fostul “pupil” preferat al lui Gavril Mîrza, Corneliu Popovici, ajuns ministru secretar de stat, datorită lui Gavril Mîrza, dar acomodându-se, rapid, cu chematul liftului, la poruncă, după ce a trecut, din răsfăţul PSD, în PDL, apoi, zgomotos şi vorbăcios (deşi are mai multe găluşte în gură, când vorbeşte, chiar şi decât Ion Lungu), vede în Orest Onofrei un “amic” al fostului său partid (“în perioada în care Orest Onofrei a fost prefectul judeţului Suceava a coabitat intens cu PSD-ul” – Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava), aşa că “recomandă” PDL-ului, printr-o „sugestia colegială şi prietenească” (haida-de! Sugestia trădătorului, care a mai trădat!), să retragă candidatura “lui Orest Onofrei de pe listele PDL pentru Parlamentul European”.

*

Cu ce-i  priveşte pe Bereanu (PSD) şi pe Popovici (PMP) candidatura PDL pentru Parlamentul European? Dacă vrea, PDL poate depune chiar şi candidatura unei cizme (care, oricum, gândeşte mai mult şi mai profund decât Bereanu şi Popovici!), şi tot nu ar trebui să le pese. Numai că ei chiar vizează candidatura unei cizme: nepotul Mariei Băsescu, individul ăla, Luhan şi nu mai ştiu cum.

*

Prin urmare, două concluzii tot se poate trage: 1). În vreme ce PSD şi-a implantat  coloneii în PDL şi în PMP, nici Traian Băsescu nu a dormit, implantându-şi berenii şi popovicioşii în ipocrita gargară roşie; 2). La alegerile pentru Parlamentul European, vor fi prezenţi, la urne, numai membrii găştilor aflate în competiţie şi nici un român de fiecare zi. Asta e!