Ion Lungu, Lu-best măcelarul spaţiilor verzi! | Dragusanul.ro

Ion Lungu, Lu-best măcelarul spaţiilor verzi!

Marca Ion Lungu: Privatizat şi măcelărit!

Marca Ion Lungu: Privatizat şi măcelărit!

*

După câteva zile de convalescenţă (un fleac, o gripă!), azi am ieşit în urbea lui Ion Lungu. A lui Ion Lungu, nu şi a dumneavoastră, pentru că proprietarul Sucevei privatizează şi spaţiile verzi în draci, lăsându-vă dumneavoastră doar câte o alee desfundată, vegheată de garduri făloase din sârmă – ca într-un lagăr de exterminare, pentru trecere. Copacii din jur cad doborâţi de idealurile ecologice ale proprietarului bietului târg al Sucevei, Ion Lungu.

*

Întors acasă, am vrut să văd cât de bogat este Ion Lungu şi am dat de unele fire, pe care o să le descâlcesc în timp. Nici prin gând nu-mi trecea că Lungu are un istoric în… producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, apă caldă şi celelalte, cu rezultate băneşti atât de bune, încât la LUBEST srl, înfiinţată în 6 februarie 2008, a ataşat, din 2015, şi un LUBEST ENTERPRISE srl, cu sediul în cafeneau din Centru, care cafenea are sediul acasă, la Lungu, că doar n-o să-mi închipui că ditamei orăşelul de după gardurile firmei CONSTRCŢII POP STRUGAR ar fi LUBEST (deşi ciudată mai e şi asocierea lui Pop cu Primăria şi cu Lungu), cum văd pe site şi nu îmi vine a crede ce văd:

*

LUBEST foto Samuil Isopescu

LUBEST Foto 2

*

Evaziune fiscală la greu (un singur angajat, administratorul, la trei cafenele şi o “uzină” electrică, în Şcheia, strada Mihovenilor), deşi bănetul curgea gârlă pe apa politichiei locale:

*

LUBEST Grafic

*

Diplome peste diplome, recompensând o activitate lăptoasă (cu doniţa se adunau paralele şi diplomele):

*

lubest dIPLOMA 2014

LUBEST Diploma 2015

LUBEST Diploma loc III

LUBEST Energie electrica

*

Chiar dacă nu vă vine a crede, firma pe primele locuri în “top profit” este aceeaşi cu firma care administrează cele trei cafenele ale lui Lungu, din care una a fost, cândva, minunata Galerie de Artă a Sucevei. Are acelaşi CUI şi acelaşi NIRC, başca beneficiază de trimitere pe site-ul “Oscar Wilde”:

*

LUBEST Redirectionare Oscar Wilde

Ai

 *

Primarul Ion Lungu nu apare ca unic acţionar al celor două firme LUngu the BEST, dar nu cred că o să-mi fie imposibil să fac proba că el este tartorul. Şi cred că de aici se pot descâlci iţele pe care numai Lungu le crede dibaci încurcate. Aş paria că, pentru fiecare copac măcelărit între blocurile de pe Mărăşeşti, o să-i găsesc câte o afacere la fel de monstruoasă ca şi vandalizarea naturii.

*

 copaci macelariti 2