Informaţii despre Bucovina Rock Castle 2019 | Dragusanul.ro

Informaţii despre Bucovina Rock Castle 2019

 

1). Abonamente şi bilete se vor vinde, până la limita maximă de 6.500, şi la Cetate, în faţa Casei Custodelui. Am greşit, atunci când am scos şi bilete la vânzare, pentru că toţi cei care vin la Bucovina Rock Castle doar într-o anume seară sau pentru o singură trupă, nu sunt nici rockeri adevăraţi, nici solidari cu festivalul pe care noi doar îl organizăm. Pe viitor, nu vom mai vinde şi bilete, ci doar abonamente (nici ţigările nu se mai vând la bucată, ci minimum la pachet).

 

2). Preţul abonamentelor este mic faţă de cel al tuturor festivalurilor similare din ţară şi faţă de cel al biletelor de club pentru oricare dintre trupele mari din această ediţie. Să vezi şi să asculţi ALTERNOSFERA şi SKINDRED, TESSERACT şi LEPROUS şi aşa mai departe, plus alte patru trupe valoroase, cu doar 33 lei e curată pleaşcă, dar şi aşa BUCOVINA ROCK CASTLE îşi va dobândi independenţa financiară, devenind o creaţie asumată şi meritată de publicul festivalului.

 

3). Cine va ignora trupele tinere, care debutează la BUCOVINA ROCK CASTLE 2019, pentru că au câştigat concursul ediţiei anterioare, va avea de pierdut, pentru că nu vor fi martorii lansării unor trupe cu mare viitor.