Imbecilităţile propagandistie ale Iuliei Fuior | Dragusanul.ro

Imbecilităţile propagandistie ale Iuliei Fuior

Cea mai recentă imbecilitate primită

Cea mai recentă imbecilitate primită

*

O bigotă pesedistă, pe nume Iulia Fuior, care nu citeşte nimic, dar scrie în draci (de fapt, copie banalităţi propagandistice), îmi sufocă biata cutie poştală cu câte 10-15 textuleţe pe zi, care denotă un fanatism oportunist de-a mai mare jalea. Probabil că speră că, în baza acestei slugărnicii omagiale, o s-o pună Ioan Cătălin Nechifor pe vreun loc eligibil, în listele viitoarei campanii electorale.

*

Somată să nu-mi mai distribuie astfel de enormităţi, cetăţeanca Fuior mi-a sărit la beregată, vorbindu-mi despre libertatea de exprimare (exprimă-te pe privată, cucoană!), dovată că nu a auzit niciodată înţeleptele vorbe ale lui Aurelian Ciornei, cel care observase că, “în România, cultu-i liber; din păcate, şi incultul”.

*

Deocamdată mă abţin să comentez lăcrămoasele cetăţeanului Brădăţan, care, la Serviciul de urgenţă” al Spitalului judeţean, nu-şi “respectă originile”, aşa cum o face tălâmb pe net, iar cazul Victoriţei Parasciva Batariuc, de pildă, eminenta cărturară bucovineană, dacă l-aş povesti, tare i-ar mai dăuna la lingurica idilică domnului Tiberiu Brădăţan. Dar încă fac eforturi să nu mă enervez.

*

Prostia nu mă deranjează dacă ştie unde îi este locul şi chiar şi-l respectă. Dar când prostia devine “libertate de opinie” şi se năpusteşte, indecentă şi obraznică, în spaţiul sufletului meu, iau foc. Fiind, totuşi, un om cumpătat, mai apelez, încă o dată, iar de data asta în mod public, la cetăţeanca Iulia Fuior să nu mă mai agreseze cu imbecilităţile sale propagandistice, care poate că ţin la proşti (mă îndoiesc de faptul că le-ar citi cineva), dar la mine nu.