Electorata: capcanele creditului rescadenţat | Dragusanul.ro

Electorata: capcanele creditului rescadenţat

Victor Ponta: Onorată Instanţă a Istorie, e adevărat că i-am dat pe români pe mâna băncilor străine, dar a crescut prestigiul României în faţa FMI!

Victor Ponta: Onorată Instanţă a Istorie, e adevărat că i-am dat pe români pe mâna băncilor străine, dar a crescut prestigiul României în faţa FMI!

Din postura de beneficiar al unei rescadenţări de credit, pe un an de zile, din iniţiativa băncii, am devenit, ca tot păţitul, proverbial de priceput şi, drept consecinţă, vă previn să refuzaţi, categoric, oferta lui Victor Ponta de a vă da pe mâna băncilor străine, dacă nu vreţi să fiţi beliţi de paisprezece piei!

*

Prin rescadenţare, se adună o uriaşă dobândă anuală, calculată la valoarea creditului iniţial (asigurarea ipotecii tot la valoarea creditului iniţial ţi-o calculează, anual, banca, prin firmele ei de asigurări!), care îţi poate anula privaţiunile auto-impuse, vreme de şase-şapte ani, doar în cazul rescadenţării pentru un sigur an. Practic, din vinovăţia odioşilor Băsescu-Boc, cei care me-au diminuat lefurile cu o pătrime, banca, prin rescadenţare pe un an, mi-a confiscat vreo 40.000 euro, deci cât izbutisem să plătesc în şapte ani de zile, aducându-mă, după şapte ani de plată (câte 500  şi ceva de euro pe lună), la valoarea creditului iniţial.

*

Victor Ponta, la fel de odios ca Băsescu, dar de două ori mai slugarnic faţă de FMI, vă întinde capcana bancară a rescadenţării, cu inconştientă cruzime. Dar, de data asta, păţit fiind, eu nu o să mai cad în ea. Iar dacă vă previn asupra pericolului care vă paşte, e pentru simplul fapt că eu nu sunt politician, ci un om ca oricare dintre dumneavoastră.