Datina, Biblia Românilor - ediţie nouă, adăugită | Dragusanul.ro

Datina, Biblia Românilor – ediţie nouă, adăugită

Coperta Datina*

Pentru că, de o vreme, mi se tot cer exemplare ale cărţii Datina, Biblia Românilor, pe care am publicat-o în urmă cu vreun deceniu şi pentru că, între timp, am aflat, din sursele documentare străvechi, o puzderie de alte informaţii, care îmi întăresc susţinerile de odinioară, am decis ca, imediat după lansarea de cărţi din 7 ianuarie 2015, să încep rescrierea cărţii Datina, Biblia Românilor, reorganizând şi materialul.

*

Până în toamna anului 2015, voi izbuti, desigur, să recriu şi să tipăresc a doua ediţie a accestei cărţi, extinzând, de la spaţiul sacru bucovinean, la cel naţional, şi metoda de abordare. Prin urmare, cei care o doresc, sunt rugaţi să-mi comunice din vreme, ca să-i pot lua în evidenţă şi să le trimit cartea înaintea lansării oficiale a noii ediţii, una revizuită şi adăugită.

*

Precizez că, şi în varianta ediţiei întâi, cartea încerca recuperarea de istorie şi de spiritualitate strămoşească din reperele Datinii, care este, precum Biblia pentru evrei, istoria neamului nostru.