Cenzura Încă Prea Securistului Pimen Surceveanul | Dragusanul.ro

Cenzura Încă Prea Securistului Pimen Surceveanul

Un tiran al securităţii masonice: Pimen Surceveanul

Un tiran al securităţii masonice: Pimen Surceveanul

*

Fotografia aceasta, preluată din adevărul.ro, ediţia care făcea dezvăluiri despre afacerile lacomului călugăraş ultra-ortodox Pimen Vasile Zainea şi mahomedanul Omar Hayssam, este cât se poate de sugestivă pentru fariseismul unui masono-securist plin de ură, şi care mereu îi acuză pe alţii de ceea ce vede în oglindă: Satana!

*

Că omul acesta suficient, plin de sine şi de o încrâncenată ură faţă de semeni a fost securist (Potrivit Deciziei CNSAS numărul 3.370 din 9 octombrie 2007, Vasile Zainea este titularul dosarelor SIE 40160 şi I 993, iar potrivit celor consemnate în aceste dosare, “a fost utilizat ca informator de IJ Suceava sub numele conspirativ Sidorovici în perioada 1975-1977”) şi mason (Templier şi afiliat la Loja “Fiii coliniei lui Traian” din nordul Moldovei) e lucru dovedit (faceţi click pe securist sau pe mason şi aflaţi amănunte), dar personajul Pimen, în deplinul sictir al creştinismului, mută povara vinovăţiilor de pe umărul lui de caiafă, pe cel al “satanicilor” vrăjmaşi ai… ortodoxiei. În megalomania egoismului său, Pimen are trufia atentatului pe faţă la “identitatea Marelui Arhitect”, cum formula Blaga, iar adevărul despre micimea sufletului său vrea, mereu şi mereu, să fie receptat ca un satanic atac la adresa lui Dumnezeu. Treaba lui, îl priveşte.

*

Toate ticăloşiile lui Vasile Zainea, inclusiv tentativa de jefuire a Fondului Naţional Românesc din Bucovina (surcea va rămâne din pădurea provinciei, dacă o să încapă pe ghearele lui Pimen Surceveanul şi a găştii sale de ticăloşiţi duşmani ai românismului), nu prea mă interesau, pentru că mă obişnuisem cu ideea că, dintotdeauna, spre deosebire de preoţime şi de sihaştri, călugărimea moldovenească ne-a fost vrăjmaşă, manifestându-se, mereu şi mereu, ca antiromânească (doritorilor le pot pune zeci de probe la dispoziţie). Atât de vrăjmaşă, încât nu se da în lături nici de la uciderea cu… sfânta împărtăşanie! Şi în domeniul ăsta, mărturii sunt berechet, inclusiv în cărţile scrise de preoţi-cărturari (în “Cronica Episcopiei Rădăuţilor”, de pildă).

*

De astăzi, însă, securismul masonic al lui Vasile Zainea îmi produce o greaţă la fel de organică precum cea provocată de fabrica de reciclare a cadavrelor de pe dealul Cetăţii (5 biserici şi cam tot atâtea capele, başca un fel de magazii pentru cadavre înspăimântătoare!), pe care am vizitat-o recent. Astăzi am aflat că, de fapt, cel mai lung muzeu de sculptură în aer liber din lume, “Calea lui Dracula, a fost interzis de prostia gomoasă a cenzorului securist Pimen Surceveanul şi că Nechifor doar s-a făcut sluj şi preş în faţa  securistului în sutană.

*

Germanii au tot repetat-o că România are un potenţial turistic incredibil în mitul lui Dracula şi că fraieri suntem că nu-l punem în valoare. Păi, te lasă securistul Pimen? Sigur că te lasă, dacă îi propui, ca şi la încredinţarea de parohii sau de funeste servicii funerare, o cotă parte la beneficii. Dacă nu, nu! Vede negru în faţa ochilor şi prinde să bolborosească scuipături în oglindă: Satano!

*

Ruşine să-ţi fie, cetăţene Zainea! Păcat că iadul cu care sperii prostimea nu există, căci tare mi-ar fi plăcut să te văd, clocotind, cândva, în smoala puturoasă a minţişoarelor tale! Mi-aş fi procurat un bilet, oricât de scump ar fi costat, numai să te pot vedea acolo unde, de fapt, îţi este locul dintotdeauna: printre cei care, vorba lui Negruzzi, au decretat asupra neamului românesc: FIAT NOX!

*

Ion Drăguşanul