Candidata Mirela Adomnicăi mă obligă să merg la vot! | Dragusanul.ro

Candidata Mirela Adomnicăi mă obligă să merg la vot!

 

 

 

În ultimii opt ani, am lipsit de la vot. Nu am mai vrut să-mi fie ruşine, după aceea, din pricina specimenelor votate. Nici în acest an nu aş merge, pentru că, din punctul meu de vedere, indiferent de partidul sau biserica pe care o reprezentau, consilierii judeţeni suceveni ai încheiatului mandat s-au comportat admirabil. Dacă i-aş vota pe unii, i-aş nedreptăţi pe ceilalţi. Aşa că nu o să-i votez nici pe unii, având deplină încredere în votul concetăţenilor mei. Şi totuşi, trebui să merg la vot PENTRU „Bucovina Rock Castle“, ediţia a X-a, care se va ţine în anul 2021, indiferent dacă eu mai trăiesc sau mor până atunci. Cu o condiţie: să nu ajungă preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava complicea lui Hristos din Burdujeni, fosta prefectă de tristă amintire Mirela Adomnicăi. Vă mai amintiţi cum a hărţuit „Bucovina Rock Castle”? Dacă aţi uitat, reîmprospătaţi-vă memoria cu mărturii ale altora şi votaţi PENTRU „Bucovina Rock Castle“, ca să nu ne trezim încolonaţi sub beznele Mirelei Adomnicăi, protectoarea prefecturistă a lui Hristos din Burdujeni. Care Hristos din Burdujeni urăşte lumea şi nu are nimic în comun cu Bunul Iisus Cristos, Cel Plin de Dragoste, în care credem cu toţii.

 

 

Prefectura Suceava redeschide discuțiile privind interzicerea Bucovina Rock Castle și a Festivalului Medieval în Cetatea de Scaun a Sucevei. Prefectul cere Consiliului Județean Suceava să invite din nou „grupul de creștini” în plen pentru clarificarea sesizării

 

 

Nu e de glumă, dragi rockeri de toate vârstele şi muzicieni rock. Mobilizaţi-vă şi veniţi cu toţii la urne ca să votaţi PENTRU „Bucovina Rock Castle“. Vorba lui Gheorghe Flutur, în perioada recentă a bătăliei comune cu intoleranţa şi prostia, „Rockul e muzica oamenilor care şi gândesc”, aşa că nu vă explic eu ce aveţi de făcut, pentru ca, în 2021, să se ţină ediţia a X-a „Bucovina Rock Castle” şi să continue şi când eu nu voi mai fi.