Bucovinei, de ziua ei, precum în fiecare an | Dragusanul.ro

Bucovinei, de ziua ei, precum în fiecare an

coperta calatori

*

În fiecare an, eu îi închin Bucovinei măcar câte o carte. În anul acesta, mai multe, care vor fi oferite publicului participant la manifestările patriotice, prevăzute prin lege, şi organizate, cu mult spirit de sacrificiu şi cu enormă dragoste de ţară de către organizatori. Nu-i ştiu şi nici ei nu mă ştiu, deci nu am nimic de pierdut.

*

coperta istoria muzical-dramatica

*

Între timp, trăiesc despovărarea de cântec, urmând să o săvârşesc definitiv în 7 ianuarie, atunci când Andi îmi va prelua povara şi o va duce mai departe. Într-o săptămână, trebuie să termin “cântecele” şi să întru la tehnoredactare, între “Muşatinii” care îmi sunt atât de dragi.

*

Revista Bucovinei 11 coperta

*

În 28 noiembrie 2014, veţi primi, gratuit, cărţile şi revista cu coperţile reproduse mai sus. Memorie bucovineană, începând cu cea a atestării Bucovinei geografice (30 martie 1392), prezentată de cârmuitorii judeţeni, pe care, prin vot, mi i-aţi pus lespede pe creştet, cârmuitori care îşi închipuie că Bucovina a început, acum, 60 de ani (ptiu, drace!), prin înfiinţarea Ansamblului de Cântat la Nunţi şi în Campanii Electorale “Ciprian Porumbescu”. Halal să le fie!