Comemorându-l pe Kurt Cobain | Dragusanul.ro

Andi Dragusanul si “Luna Amara”

Andi şi “Luna Amară”,

comemorându-l pe

Kurt Cobain

Minunata, inconfundabila şi irezistibila trupă rock “Luna Amară” hotărâse să-l comemoreze, pe la sfârşitul lui februarie sau începutul lui martie 2011, pe legendarul Kurt Cobain.
O bună parte dintre piesele regretatului artist au fost reluate ba de Mihnea, ba de Nick, iar una i-a fost încredinţată lui Andi, în ciuda faptului că era răcit cobză şi era greu de crezut că va putea duce piesa până la capăt.
Numai că a cânta cu “Luna Amară”, acompaniat de superba trupă clujeană, însemna un vis, pe care nu avea voie să-l rateze.
În fine, cu sprijinul publicului, Andi s-a descurcat onorabil (o singură “cădere” de glas, spre final), de atunci începând prietenia lui cu băieţii de la “Luna Amară”, care vin şi cântă, alături de el, fără bani, pe la concertele acustice pe care Andi le tot susţine prin cluburile din Cluj.
Filmuleţul de atunci, realizat de ginerele meu, Mihai Ignat, îmi mai alină dorul şi de Andi, şi de Cozmina, şi de Mihai, şi de Darius, deci de toţi clujenii mei. Clujeni, pentru că în veşnic corupta Bucovină ei nu au nici o şansă, aşa că m-am obişnuit cu gândul de a rămâne doar rădăcina genealogică a unor deocamdată clujeni, cu speranţa că bunul Dumnezeu îi va ajuta să mă transforme în rădăcina unor englezi sau americani, francezi sau germani.