vasile blaga-bleaga confundă pleaşca cu victoria | Dragusanul.ro

vasile blaga-bleaga confundă pleaşca cu victoria

*

Ieri, în noapte, după superba victorie a celor care gândesc singuri asupra dezgustătoarei politici româneşti, pitecantropul vamal vasile blaga (ar trebui să-i spunem bleaga, ca să nu luăm numele lui Lucian Blaga în deşert) a probat că nu a învăţat nimic din această lecţie, pe care românii, solidarizaţi prin reţele sociale, le-au dat-o politrucilor.

*

Apare, deci, acest Moş Teacă a ciubucului de la frontieră, şi începe să se laude că ei, trepăduşii ACL, au câştigat 29 de judeţe şi Bucureştii. Nimic nu s-a schimbat în creieraşul lui bleaga vasile, care deja se şi visează stăpân peste iobagii din 29 de judeţe, plus capitala ţării.

*

Măi moş vasile bleaga, n-aţi câştigat nimic! Voi doar beneficiaţi de o pleaşcă necuvenită şi cu care nu aveţi dreptul să vă trufiţi! Noi, ăia de i-am dat în bot lui ponta, şi lui bleaga, şi lui videanu, şi tuturor celorlaţi trepăduşi nătângi, care au pus ţara pe chituci, le-am dat-o în freză. Iobagi, măruntacilor, nu veţi mai avea în noi, românii, niciodată, indiferent cum vă cheamă, ca gaşcă politrucă de spoliatori nerozi, nevednicilor! 29 de judeţe, cu bleaga vasile, agitând harapnicul pe deasupra valurilor de iobagi… Să-ţi fie ruşine, măi ăsta, că nu pricepi nimic din înfrângerea ăluilalt!