Un vot pentru rockul sucevean: Flawless | Dragusanul.ro

Un vot pentru rockul sucevean: Flawless

Un vot pentru rockul sucevean 1

*

Singura trupă rock suceveană tânără, care încearcă, deocamdată cu succes, să câştige concursul de selecţie pentru Electric Castle Festival, Toy Machines, încă este liderul voturilor, cu mai bine de o sută de opţiuni în plus. Dar, cum toate trupele din concurs îşi mobilizează fanii, apelez şi eu la dumneavoastră, deşi trecutul apel a fost redistribuit doar de Mihaela COJOCARU, Dan CAUNIC (prieten al meu vechi, din Botoşani), Daniela Adriana NUŢU şi de Constantin HORBOVANU, votului lor adăugându-li-se alte 16 (din 650, câte are Flawless până acum, dinspre site-ul meu).

*

Unii dintre prietenii mei mi-au spus că nu ştiu cum se votează şi, tocmai de aceea, revin cu precizări. Se face click pe poza de sus (sau pe una dintre cele trei din acest material) şi se intră direct în site-ul afişat, unde trebuie să închideţi fereastra “Like us”, făcând click pe X-ul din colţul din dreapta sus. Apoi, culisaţi în jos, până vedeţi imaginea cu Flawless, precum în fotografia care urmează:

*

Un vot pentru rockul sucevean 2

*

Faceţi click pe imaginea cu videoclipul Flawless şi (bine ar fi să-l şi vizionaţi, pentru că merită) obţineţi imaginea de mai jos, în care am indicat şi tasta de vot.

*

Un vot pentru rockul sucevean 1

*

Cu mulţumiri anticipate pentru votul dumneavoastră,

*

Toy Machines

şi

Ion Drăguşanul