Udrea, mulţumim, e bine | Dragusanul.ro

Udrea, mulţumim, e bine

 

şi visează transalpine într-o baie de mulţime

 

Când nu-l pupăceşte pe băsescu, se pupăceşte pe sine

Când nu-l pupăceşte pe băsescu, se pupăceşte pe sine

 

Elena Udrea are blog, iar dacă-l are, când nu-l pupăceşte stilistic pe băsescu, se pupăceşte pe sine. Astăzi, de pildă, o face, întru atenţionarea naţiunii:

 

“Astăzi, voi fi la protestul de pe pârtia de la Voineasa, iniţiat pe Facebook de către grupul de iniţiativă „Noi vrem să schiem în România”.

 

 

Prin această acţiune, participantii vor să sensibilizeze Guvernul pentru a încheia investiţia în Domeniul Schiabil Transalpina.

 

 

Am acceptat cu drag şi interes invitaţia organizatorilor. În primul rând, pentru că este unul din proiectele demarate şi finanţate de mine în mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului. În al doilea rând, pentru că mă impresionează această premieră – faptul că oamenii au decis să ia atitudine, să se manifeste public pentru un scop general, ţintind să determine o reacţie din partea autorităţilor responsabile”.

 

 

Infailibila Elena Udrea şi infailibilul ei Traian Băsescu nu au nevoie de comentarii, ci de atenţie, de înghesuială, de adoraţie tălâmbă, de nirvanism desuet, de spumele mulţimii extaziate, de tot.

 

 

Ce şi cât merită, nu contează!