Toy Machines, la "Rock în Parc" 2014 | Dragusanul.ro

Toy Machines, la “Rock în Parc” 2014

Toy Machines, într-un concert anterior la Bucureşti 

 “Sfinx Experience”, unul dintre organizatorii Festivalului Internaţional” Rock în Parc”, a anunţat că “juriul de specialitate şi publicul au hotărât primele 5 formaţii care vor participa la Festivalul Internaţional „Rock în Parc”, din luna iunie 2014. Ele sunt, în ordinea apariţiei în spectacol: Anemic, Disco, Toy Machines, Quantiq, Openmind şi An Theos”.

*

Cum toţi cei patru componenţi ai trupei sucevene, şi nu numai fiul meu, Andi, m-au sunat, imediat după concert, ca să-mi spună că au izbutit cea mai bună evoluţie din viaţa lor artistică (eu şi ei aveam, deja, un astfel de top), cum străluceau de fericire, pe întreg parcursul acelei spovedanii, am fost, la rându-mi, fericit, fără să-mi mai pese de rezultatele concursului.

*

Important este că sucevenii Alexandru “Teiu” Teişanu, Andrei “Buzu” Parascan, Edy Ciornea şi Andi Drăguşanul, la doar 23 de anişori, deja înseamnă ceva în muzica rock din România. Dacă li se şi recunosc public meritele, cu atât mai bine, deşi arta, în general, înseamnă un mod de viaţă. Altfel nu poţi trăi.