Senatoarea sexi vrea vrea in... cultură! | Dragusanul.ro

Senatoarea sexi vrea vrea in… cultură!

Senatoarea sexi

Senatoarea sexi

*

Cetăţeanca Steliana Vasilica Miron nu cântă, nu dansează, nu sapă, nu dă cu secera, dar s-a înfăţoşat pe scena Festivalului Internaţional de Folclor “Întâlniri bucovinene”. Un salut politic, dacă ar fi fost nevoie de el, puteau să aducă preşedintele C.J. Suceava, domnul Ioan Cătălin Nechifor, şi primarul Câmpulungului Moldovenesc, domnul Mihăiţă Negură, care au îndreptăţiri serioase în ceea ce priveşte organizarea festivalului (finanţările nu le iau în discuţie, pentru că vin din partea tuturor plătitorilor de impozite din acest judeţ, şi nu din buzunarele domniilor lor).

*

Cetăţeanca Steliana Vasilica Miron n-are nici o treabă cu cultura, dar fără domnia sa nu se poate, că doar aţi ales-o senator şi trebuie să ciripească, să zvâcnească languros din pleoape, să-şi arate toaletele şi coafura care o costă lunar cât veniturile mele pe doi ani. Coafura, doar!

*

Cinstit vorbind, încep să o înţeleg pe cetăţeanca Miron, mai ales că se apropie, gâfâind, viitoarea campanie electorală. În mod firesc, nu există justificare pentru contaminarea culturii cu incultură, din moment ce Festivalul Internaţional al Inculturii “Mare-i grădina ta, Doamne!” beneficiază de o bugetare dodoloaţă, cu proporţia aia, dintre costul coafurii cetăţencei şi leafa mea pe doi ani.

*

Ceea ce mă cam enervează este stăruinţa cetăţencei Steliana Vasilica Miron de a fi inclusă omagial şi în site-ul Centrului Cultural “Bucovina”, care, până să-l fi preluat eu, era mai gol şi mai indecent chiar şi decât cetăţeana senatoare, în fotografiile “sexi” pe care le răspândeşte prin media.

*

De ce se îndeasă atât de îndrăcit într-un spaţiu cultural nu pricep, dar, înainte de a-i deschide poarta nouă (în fond, cultura este o noutate absolută şi necunoscută pentru cetăţeanca Miron) a site-ului Centrului Cultural “Bucovina”, haideţi să o găzduiesc în spaţiul care îmi aparţine numai mie şi celor care obişnuiesc să mă citească (30.000 de cititori diferiţi pe lună aveam prin februarie, iar cererile de prietenie curg), urmând să stabilească sau nu graniţele penibilităţii toţi cei care au chef să se uite la fotografiile de mai jos.

*

Cântă pentru dumneavoastră: Steliana Vasilica Miron!...

Cântă pentru dumneavoastră: Steliana Vasilica Miron!…

Privighetoarea "Întâlnirilor bucovinene": Steliana Vasilica Miron

Privighetoarea “Întâlnirilor bucovinene”: Steliana Vasilica Miron

"Nici nu coase, nici descoase, / dar la vorbe ştiu că varsă" (dintr-un colind)

“Nici nu coase, nici descoase, / dar la vorbe ştiu că varsă” (dintr-un colind)

*

Vă place? Vă priveşte, o faceţi pe riscul dumneavoastră.