Se însoară Teiu de la Toy Machines şi Funk'e Fetish | Dragusanul.ro

Se însoară Teiu de la Toy Machines şi Funk’e Fetish

Alexandru „Teiu” Teişanu, basistul trupelor Toy Machines şi Funk’e Fetish, se însoară. Aleasa lui e Andreea, fostă Andreea Ramona Precob – pentru că i se va zice, de-acum, Teişanu, dacă nu cumva Andreea Teiu. Cunosc bine mirii şi, drept consecinţă, mi-s atât de dragi, încât, în 1 iulie, nu voi lipsi de la petrecerea nunţii lor, deşi nu prea sunt eu un petrecăreţ. Dar un solidar, cu siguranţă că sunt.

Aseară, în splendidul balcon al locuinţei din Cluj-Napoca, în care îşi au sălaşul tinerii miri (folosesc termenul pentru că „Dumnezeu şi-a făcut sălaşul în Soare”, după cum spunea psalmistul David), a avut loc, pe cheltuiala lui Teiu şi a Andreei, petrecerea trupelor Toy Machines şi Funk’e Fetish, în onoarea tinerilor miri, petrecere la care au participat şi alţi rockeri (nu-i nevoie să folosesc şi cuvântul „prieteni”, pentru că rockeri tot aia înseamnă).

Salutând veştile bune, care mi-au sosit de la Cluj-Napoca, mă bucur şi pentru Gabriela Teişanu, şi pentru sufletul ei sărbătoare, pe care nimic nu-l mai poate înnegura nici în acest an. Da, are Gabi Teişanu un suflet sărbătoare, îndreptăţit la respect.

Să vă fie viaţa precum sufletele, Andreea şi Alexandru Teişanu!