Satanismul prostiei şi al intoleranţei | Dragusanul.ro

Satanismul prostiei şi al intoleranţei

1 Luna Amara public 13

*

Uitând că trăim într-un stat laic, în care dreptul la cultură nu poate fi îngrădit de nici un ciocoi al sutanelor, care ne păcălesc cu moaşte, adunând averi pe pământ, în loc să ne îndrepte pe Calea bunului Iisus Cristos, câţiva sutanişti au pornit o campanie năvalnică, satanică şi intolerantă împotriva “Reginei Rockului Suedez”, cum numeşte lumea civilizată trupa “Dark Funeral”, care vine la Suceava dinspre Paris şi Berlin, îndreptându-se spre Tokyo şi înspre lumea largă şi evoluată.

*

De parcă muzicienii şi nu călugării, în frunte cu mitropolitul lor, Iacov Putneanul, ar fi prădat Mormântul Sfânt de la Putna. De parcă un rocker şi nu un arhiepiscop s-ar fi făcut vinovat de moartea arhimandritului Rafail Dominte, ucis de securitate, în 1976, după ce “păstorul” care îi râvnea locul a minţit cu neruşinare despre bietul cărturar, om şi închinător.

*

În vreme ce noi, iubitorii rockului, căutăm metodele de a strânge cât de puţini bani pentru fraţii şi surorile noastre, victimele de la “Colectiv”, împotriva noastră se vântură minciună, ipocrizie şi o cenzură de tip fascist.

*

Da, e adevărat, muzicienii suedezi îşi vopsesc feţele şi se înfăţişează publicului din lumea largă precum nişte tovarăşi de-ai lui Dracula, împodobiţi cu rune străvechi. Cu rune, deci cu moşteniri ale culturii vikingilor, pe care pseudo-evlavioşii le consideră satanice (dar să nu ne judece după mintea lor, ci după intenţiile noastre!). Muzica suedezilor, însă, e dumnezeiască, pentru că numai aşa poate fi muzica lumii, singura manifestare satanică a făpturilor umane fiind doar prostia.

*

Da, există în muzica suedezilor un protest tranşant împotriva ticăloşiei acestei lumi, împotriva creierelor spălate şi a vrăjmăşiilor întreţinute de religii, de falşii dumnezei ai urii şi ai întoleranţei din toate religiile vrăjmaşe. Dar asta nu înseamnă satanism, ci trezire. Avem dreptul la trezire şi nu am să permit nici unui ucigaş al cărturarului creştin Rafail Dominte şi nici unui jefuitor al Sfântului Mormânt al lui Ştefan cel Mare să ne deposedeze de această libertate.

*

Eu nu le cer lor caterisirea, cum cere pravila lor, pentru că pradă naivii şi pentru săvârşirea Sfintelor Taine, dar să-şi vadă de viloaie şi de pravoslavnicele lor maşini bengoase, fără să-şi mai bage tălpoaiele peste dorinţa noastră de a cunoaşte, de a ne îndreptăţi la cultură. Fiţi pe pace, cuvioşilor, pe noi nu ne satanizează nimeni, iar dacă voi aveţi măcar o umbră din Aura Lui Iisus în voi, poate vă apropiaţi şi de urnele în care ne vom da obolul pentru victimele de la “Colectiv”. Dar cu grijă, pentru că sunt pentru obol şi nu pentru… ortul popii!