satanismul ortodox vs Bucovina Rock Castle | Dragusanul.ro

satanismul ortodox vs Bucovina Rock Castle

Muzica rock, în scabroasa viziune a sataniştilor ortodoxiei

*

Cultura produce cultură, nu bani. Bani produce biserica, prin spălare de creiere, prin intoleranţă şi printr-o agresivitate fascistă tradiţională. Vreme de veacuri, sfidând învăţătura lui Hristos, biserica a răspândit teroare, cruzime, întuneric. Societatea omenească a fost întemniţată în negura spaimelor. Iisus ne-a îndemnat să credem în iubire, inclusiv în cosmica iubire a “Tatălui nostru”, care este necondiţionată, dar popimea preferă, ca întotdeauna, să ne transforme în “robi ai lui Dumnezeu”, datori ei cu ascultare, deşi “robia” este în antiteză grosolană cu iubirea lui Iisus.

*

Vreme de un an, în loc să-şi vadă de marile ei probleme, popimea bucovineană a ticluit un nou atac asupra Festivalului “Bucovina Rock Castle”, pe care, de data asta, l-a aruncat în ochii bigoţilor prin intermediul duşmanilor limbii române Ionel Butnariu şi Ioan Ungureanu, ambii cu adresă de corespondenţă în Suceava, strada Mircea Motrici nr. 77, cu Email: campuldideonsfalticeni@yahoo.com şi cu telefon de contact numărul 0745 957 844. Ei semnează memoriul adresat tuturor instituţiilor statului, fără să ştie că o manifestare culturală, desfăşurată într-un spaţiu închis, ba şi proprietate privată, precum şanţul Cetăţii, nu are nevoie de aprobări de la primărie, cum s-a şi constatat, cu textul legii în mână, la întrunirea organizată de instituţiile de ordine publică la sediul Jandarmeriei din Suceava. Iar pentru o eventuală poluare fonică (un ofiţer de jandarmi locuieşte în vecinătatea Cetăţii şi a constatat că nici de pe balcon nu aude decât zumzetul muzicii) ea trebuie constatată cu decibilmetrul, nu minţită persuasiv, după obiceiul ortodoxiei, de către sataniştii ei intoleranţi.

*

Că memoriul pe care vi-l prezint, prin scanare, reprezintă un nou asalt al popimii sucevene împotriva festivalului de rock o probează “studiul” de 14 pagini, prin care se stigmatizează, aşa cum au fost stigmatizate şi îndepărtate colindele identitare ale românilor, nu atât festivalul nostru, cât durabilităţile culturii muzicale mondiale. După popimea Sucevei, sataniste au fost trupele: Pink Floyd, Led Zeppelin, Bee Gees, Rolling Stone, Queen, Beatles şi, desigur, inegalabilul chitarist Santana. Pe rug cu ei, pe eşafod cu Bucovina Rock Castle! Pardon: rugul era “creştin”, eşafodul fiind folosit de revoluţionari.

*

Dacă indivizii ăştia, popi şi creduli, au locuri în rai, pentru vitejia cu care vor să stârpească muzica vie, să-mi dea de ştire, ca nu cumva să mă rătăcesc şi eu, cândva, pe acolo. Dar, gata, să-i lăsăm pe “apostolii ortodoxiei”, sataniştii Blanariu şi Ungurean, să vă dumirească.

*

*