RELATIVE, fără măşti. Doar la probele de sunet | Dragusanul.ro

RELATIVE, fără măşti. Doar la probele de sunet

Probe Relative 0

*

Cu fecioraşii mei din “Relative” mă întâlnesc, de fiecare dată, cu sufletul învâlvătat de bucurie. Lucian Francisc Csibi este, an de an, şi membru al juriului Bucovina Rock Castle (alături de Mihnea şi de Andi), şi autorul logisticii (afişe, tricouri, meşuri) şi, împreună cu bucureşteanul Vlad Bara, administratorul site-ului “Bucovina Rock Castle (Official)”. E o risipă năvalnică de generozitate Lucy, iar în mod cu totul şi cu totul neîmplător, numărul meu de telefon îl are salvat, după cum mi-a arătat, drept “Tata 2”. Ataşamentul este reciproc. Dar staţi să vi-l şi arăt, fără mască sau, mă rog, cu masca… naturală – capilară, desigur:

*

Relative Luci

*

Uzi – poartă nume de pistol care seamănă cu o bormaşină, Uzi, deci, este un ardelean fercheş din Alba, satul Cetea, comuna Galda de Jos, în graniţă cu judeţul Cluj, unde e cunoscut drept Ioan Dărămuş. Eu îi zic Ionuţ, pentru că are un suflet ca o piersică şi un calm hâtru ardelenesc absolut dezarmant. Dar să vi-l arăt şi pe Uzi.

*

Probe Relative Ionut

*

Vocalistul, Tiberiu Lotrean, originar din Sibiu, dar împământenit la Cluj-Napoca, e un timid, în clipele de fiecare zi, dar, odată ce urcă pe scenă, te striveşte cu personalitatea puternică a talentului înăscut şi, apoi, desigur că şi educat:

*

Relative Tibi

*

Pe toboşarul Tudor Mărghidanu l-am lăsat, intenţionat, la urmă; de altfel, când îi pozam de zor colegii, el fotografia, cu mobilul, împrejurimile clubului şi le posta pe net. Tudor este râsul sănătos şi inteligent întrupat, este umorul viu, care se transformă firesc şi în rază de soare.

*

Relative Tudor

*

Aţi simţit cu câtă duioşie vorbesc despre ei, la doar nouă ceasuri de la despărţire? Şi asta spune ceva. Inclusiv despre faptul că deja îmi lipsesc.

*

Probe Relative 1

Probe Relative 2

Probe Relative 3

Probe Relative 4

Probe Relative 5

Probe Relative 6

Probe Relative 7

Probe Relative 8

Probe Relative Luci

*