"Ponta te arde cu pompa!" | Dragusanul.ro

„Ponta te arde cu pompa!”

Înflăcăratul Corneliu Popovici: Ticălosul de ponta vrea să vă ia câte patru milioane pe an, pe când noi nu v-am luat decât peste patru milioane pe lună! Pe lună, dar şi pe pământ!

Înflăcăratul Corneliu Popovici: Ticălosul de Ponta vrea să vă ia câte patru milioane pe an, pe când noi nu v-am luat decât peste patru milioane pe lună! Pe lună, dar şi pe pământ!

Acest site stă mărturie despre cât de mult nu-l plac pe Ponta, pe care îl consider un Băsescu mult mai periculos, pentru că nici capul nu îl ajută. Dar, dacă nu-l plac pe Ponta, nu înseamnă că trebuie să cad în extaz, atunci când un nimeni politic desăvârşit, traseist politic jalnic şi nedemn, precum Corneliu Popovici, ajuns, peste noaptea care naşte monştri, preşedintele Partidului Mişcării Populare (PMP), procedează precum proverbialul hoţ, care strigă “Hoţii!”, detailând cum “Ponta te fură cu pompa”, române, de patru milioane pe an, în vreme ce PDL-ul PMP al lui Popovici, vreme de vreo trei ani, nu te-a furat decât de peste patru milioane pe lună, în funcţie de salarii . Ce nesimţire, la fostul chemător de lift pentru Elena Udrea!

*

Cetăţeanul Corneliu Popovici, ciocoiaş sucevean de duzină, are cârca plină de vinovăţiile politruce ale complicităţii slugarnice cu PSD, PDL şi PMP mai dihai decât măgarul lui Esop, în prima zi de călătorie (ducea pâinile). Şi tot ca măgarul lui Esop (pâinile se mâncau, zilnic, iar povara era tot mai uşoară), Popovici se despovărează, cu tupeu, de toate complicităţile trecute, pentru a ni se înfăţişa drept înger popular imaculat, pentru o nouă prosteală publică.

*

Există, oare, vreun sucevean, mai neted la creieraş decât Corneliu Popovici, care să-l şi voteze?