Ponta, "eliberatorul" de sub tirania lui Băsescu | Dragusanul.ro

Ponta, “eliberatorul” de sub tirania lui Băsescu

 

 Ponta fraier

 În viziunea celor de la “The Guardian” (o fi vorba de gardienii temniţelor băsesciene, care pun de-o răzmeriţă?), “Victor Ponta vrea să rupă controlul pe care Băsescu îl are asupra ţării”. Excelentă pontă, de care ar râde, galactic şi extraterestru, chiar şi curcile şi curcanii din inspectoratele judeţene şi municipale de politţie miliţionărească românească!

 

În ţară, Ponta se dă cocoş: “Nu este nimic mai periculos pentru noi adică pentru ei – n.n.) decât să ne dezbinăm, când domnul Băsescu, ca să o facă pe Udrea preşedinte, e în stare să dea foc la ţară”.

 

Basescu Udrea Tot ce se poate, că doar dragostea e pârjol cu năbădăi, de care însuşi Ponta a fost devorat, cândva. Şi mai continuă Victoraş, susţinând că şi la “Administraţia Prezidenţială s-a format o gaşcă, care luptă pentru doamna Elena Udrea”, iar “circul ăsta de la Cotroceni ajunge într-o zonă mai joasă decât a manelismelor”. Taman, aşa!

 

Cam astfel arată, în clipa de faţă, “interesele României” şi “agenda cetăţeanului”: trag ăştia de ţară, într-o parte şi în cealaltă, decişi s-o sfâşie şi să apuce fiecare o bucată cât mai mare, să le ajungă măcar pentru o mantie de “demnitari”, adică de oameni fără demnitate, dar cu funcţie impropriu numită aşa.