Ponta ajută financiar poporul bancar | Dragusanul.ro

Ponta ajută financiar poporul bancar

Victor Ponta: Luaţi şi ultimele piei de pe români, până nu se răzgândeşte FMI!

Victor Ponta: Luaţi şi ultimele piei de pe români, până nu se răzgândeşte FMI!

*

Să dea bunul Dumnezeu să ajungă Daciana Sârbu-Ponta europarlamentar exact în clipa în care românii chiar vor beneficia de facilităţi de supravieţuire din partea soţului ei, premierul Victor Ponta! Acel Ponta care ia şi ultimele piei de pe mioriticii români, pentru a le da pleaşcă băncilor, că-aşa vrea FMI, padişahul nemilos al României.

*

Oricât de fraieri am fi, nu cred că se găseşte măcar unul printre noi, care să fie chiar atât de prost, încât să-şi închipuie că Ponta îi ajută pe români, şi nu băncile străine. Bătut în cap să fii, şi tot nu te vezi huzurind, prin consum în limite rezonabile, pe seama datoriilor la bănci, care, în doi ani de păsuire, vor creşte şi mai mult, ba chiar până la valoarea creditului iniţial. Ponta şi bandiţeii lui vor să ne facă să credem că ne-ar întinde o mână de ajutor, când, de fapt, ne dau brânciul final spre prăpastie.

*

Nu cred în Ponta, în curând nu veţi crede nici dumneavoastră (tot păţitu-i priceput!). Partea şi mai proastă este că nu mai pot crede în nici un politician şi că nici măcar cu “rotaţia la guvernare” nu ne mai putem răzbuna. Nu ne-a mai rămas nimic, aşa că nici de false pomeni nu mai avem nevoie. Sfârşit.