Pelerinul Ponta şi ţara lui de boschetari | Dragusanul.ro

Pelerinul Ponta şi ţara lui de boschetari

Victor Ponta: Am impresia că iar mi-a scăpat un porumbel!

Victor Ponta: Am impresia că iar mi-a scăpat un porumbel!

*

Rar mi se întâmplă să urmăresc ştirile tembeleviziunilor de ştiri, dar şi aşa am ajuns să constat, cu disperare, că “ăştia”, în ceva mai bine de două decenii, deja ne-au transformat într-un popor de boschetari. Un popor care nu mai are trăiri, ci doar beţia şi orgia, desfrâul animalic, ba chiar incalificabil, de tipul violului din nu mai ştiu ce biserică ortodoxă română, în care au fost antrenaţi o balabustă beată şi un primar tipologic psd (participanţii la recenta reuniune a primarilor psd din judeţul suceava ştiu la ce mă refer). Responsabili pentru dezastrul nostru identitar sunt toţi caraliii politici, începând cu ion iliescu şi petre roman – devastatorii economiei naţionale, şi terminând cu traian băsescu şi victor ponta, prohodiştii finali ai veşnicului nostru sfârşit.

*

ponta şi ai lui nu conduc, ci doar îşi bagă picioarele în instituţiile statului, petrecându-se şi petrecându-ne într-o veşnică campanie electorală. Anti-băsismul lui ponta e o lăbăreală ideologică dezgustătoare, dar care va prinde, cu siguranţă, la poporul îmbrâncit de ponta în boschetarism.

*

victor ponta, “românul-ortodox”, nu are nimic sfânt, iar băşcălizarea deşănţată a eresurilor exacerbate de boschetarism îl face mai penibil chiar şi decât “liber-cugetătorul” ion iliescu. Al dracului maimuţoi, cu câtă obrăznicie scuipă pe tradiţiile religioase ale naivei Bucovina!