Patria şi "nişte oameni care se plimbă pe stradă" | Dragusanul.ro

Patria şi “nişte oameni care se plimbă pe stradă”

Johannis cel Mare: Mă vreţi domn sau nu mă vreţi?

Johannis cel Mare: Mă vreţi domn sau nu mă vreţi?

*

Dacă lăsăm patimile deoparte, trebuie să recunoaştem că avem o clasă politică exemplară, pe care îndată o vom vota din nou. De pildă domnul Ghişe, de sub Tâmpa (de când avem Vodă un neamţ, nu prea mă exprim bine româneşte, aşa că vă întreb, ca să mă dumiresc: Cum se cheamă Ghişe de sub Tâmpa – tâmpit sau tâmpiot?), care domn Ghişe a spus la tembeleviziuni că Patria nu sunt “nişte oameni care se plimbă pe străzi”, ci aleşii noştri versus mici, manele şi o bere – să ne trăiască!

*

Ghişe de sub Tâmpa, la Cotroceni - foto: www.hotnews.ro

Ghişe de sub Tâmpa, la Cotroceni – foto: www.hotnews.ro

*

La drept vorbind, Ghişe de sub Tâmpa a fost ales, a fost şi la Cotroceni, iar tembeliviziunile îi sorbeau mesajele, prin care îşi revendica statutul de popor român suveran, deci de Patrie. Cei vreo patruzeci de mii de oameni, care protestează, acum în Bucureşti şi în ţară (alte zeci de mii), sunt extrem şi foarte nespus de bătători la ochi: toţi ştiu româneşte şi vorbesc logic, limpede şi inteligent. Dar unde s-a mai văzut demnitar sau politician român care să ştie româneşte şi să aibă un discurs inteligent? Sper că argumentul v-a convins că oamenii care se plimbă pe străzile Capitale sunt tare suspecţi. Mai ales că le place rock-ul, şi nu manelele.

*

Băsescu, mare fan al romm-rock-ului naţional - foto: adevarul.ro

Băsescu, mare fan al romm-rock-ului naţional – foto: adevarul.ro

*

Acei “nişte oameni care se plimbă prin Bucureşti”, enervaţi că un tânăr poliţist a murit într-o misiune de care a abuzat generalul Gabriel Oprea… Staţi aşa, şi să privim situaţia cu obiectivitate: e adevărat că datorită patriotismului activ, ba chiar val-vârtej şi urgan al generalului Oprea a mai… căzut la datorie câte un poliţist, dar uitaţi dumneavoastră, bravii descendenţi din Traian şi Decebal, cât de vitejeşte s-a comportat generalul, la unele dezăpeziri, cot la cot cu securistul perpetuu Mihai Ungureanu? Iată imaginea şi poate-l face Johannis Vodă mareşal, că doar ţara trebuie guvernată:

*

Cizmele patriotice, în luptă cu calamitatea - www mediafax ro

Cizmele patriotice, în luptă cu calamitatea – www mediafax ro

*

Păcat că s-a sacrificat prea mult pentru Patrie domnul general Oprea, refuzând exemplul minunat al maestrului său, Traian Băsescu, preşedintele de nu ştiu ce şi al nu ştiu cui, care nu folosea decât rar “oficiala”, preferând să meargă unde avea treabă singur, cu maşina personală. O dată n-am auzit să meargă Traian Băsescu la o băută gospodărească şi românească în coloană oficială. Mai mult, şi după ce se cherchelea binişor, ca orice român de viţă veche, Traian Băsescu nu chema coloana oficială, ci se descurca singur, orbeşte, prin trafic. Dovada:

*

Traian Băsescu nici cherchelit nu chema "oficiala" - foto: www enational ro

Traian Băsescu nici cherchelit nu chema “oficiala” – foto: www enational ro

*

Sunt puzderii de nume, sub care ni se înfăţişează, prin tembeleviziuni, Patria. Tuturor le datorăm recunoştinţă, că doar se sacrifică pentru noi. Parcă-i văd şi aud: “Dă şî nie un vot ca sî-mi ieu o pâni!”. De piatră să fii şi nu-i poţi refuza.

*

E drept că au murit şi încă mai mor nişte tineri, dar tinerii aceia, vorba Sfintei Biserice Ortodoxe Daniel, rătăciseră calea şi i-a pedepsit Dumnezeu, pentru că după ortodoxie rock-ul este satanist. Familiile victimelor îşi vor găsi liniştea în biserică şi îl vor regăsi pe Dumnezeu, care, cum vedeţi, nu iartă şi ne tot pedepseşte.

*

Ştiţi dumneavoastră câte plăgi au fost aruncate peste poporul român, pentru că nu dă tot ce are bunului Dumnezeu? Şapte plăgi: Văcăroiu, Vasile, Ciorbea, Năstase, Boc, Ungureanu şi Ponta. Aşa că daţi cezarului ce-i a cezarului şi lăsaţi clasa politică aşa cum este, cu Dragnea, Gorghiu, Blaga, Hunor, Oprea şi Voiculescu la sfori. Pentru că neamţul nostru, Johannis Vodă…