Mihai Gâdea, viscolul şi Traian Băsescu | Dragusanul.ro

Mihai Gâdea, viscolul şi Traian Băsescu

*

Mihai Gâdea: În această seară, vă vom prezenta dovezi de necontestat, despre legătura dintre viscol şi Băsescu!

Mihai Gâdea: În această seară, vă vom prezenta dovezi de necontestat, despre legătura dintre viscol şi Traian Băsescu!

*

Încrâncenarea antibăsistă a postului Antena 3 e legitimă şi, tocmai de asta, chiar şi exagerările de tip “tragere la temă” nu trebuie să deranjeze pe nimeni. La drept vorbind, nu Dan Voiculescu “porunceşte” o nimicitoare ofensivă împotriva lui Băsescu, ci Gâdea, Badea, Grecu, Stancu şi ceilalţi jurnalişti au ales să lucreze în televiziunea lui Voiculescu, pentru că doar acolo îşi pot descărca sufletele şi de furie, şi de disperare.

*

Ca adversari ai lui Băsescu, Mihai Gâdea şi Mircea Badea au satisfacţia profesională de a-l vedea, din când în când, spumegând pe Băsescu, în vreme ce vocea îi tremură plângăcios, cu ocazia jalnicelor conferinţe de presă, dedicate Antenei 3, în ditamai Cotrocenii. Dedicate, pentru că izbucnirile înfrântului Băsescu omagiază, indirect, profesionalismul echipei lui Mihai Gâdea.

*

Doar Ponta, acest Băsescu în formare, necopt la minte, dar şmecher ca un golănaş de periferie, huzureşte mediatic, până la ieşirea lui Traian Băsescu din viaţa politică. Doar până atunci, pentru că deja se aud, discret, scrâşnetele anti-Ponta ale lui Mircea Badea, care i-a iertat, desigur, repetatele faulturi, de odinioară, comise de Ponta pe un teren de baschet, dar nu şi faulturile sociale, pe care le tot comite pontosul Ponta într-o veselie.