Mihai Gâdea, un gâgă al lui Voiculescu | Dragusanul.ro

Mihai Gâdea, un gâgă al lui Voiculescu

Iar minţiţi poporul / cu televizorul - caricatură de Radu Bercea

Iar minţiţi poporul / cu televizorul – caricatură de Radu Bercea

Cel mai jalnic lacheu al securistelor scenarii voiculesciene, efeminatul Mihai Gâdea, e cătrănit rău şi aburcat pe reţeaua de socializare “Facebook”, căreia, de la Ponta-ncoace, gâdea nu-i mai place, că gura nu-i tace, de-atâta limbace!

*e*

Şi-l văd şi-l aud, aseară, pe ăsta de se crede Paler, deşi nu-i decât un suficient de duzină, cel mai egolatru suficient fătos din câţi există, cum se dă cu limba, încă udă de sudoarea lui Ponta şi a lui Voiculescu, împotriva celor care nu-l plac şi, drept consecinţă, îl critică, ba, uneori, îl şi înjură pe “Facebook”. “Ăia” ar fi, după Gâdea, nişte “nimeni”, de parcă el chiar ar şi însemna altceva decât lacheul lui Voiculescu; “ăia” ar fi nişte infractori abuzivi în folosirea libertăţii cuvântului, asupra cărora Ponta e musai să se năpustească brutal cu fărădelegile legilor lui. 

*

Suficientul lacheu al complicilor lui Voiculescu

Suficientul lacheu al complicilor lui Voiculescu

 

Măi Gâdeo, că domn nu-ţi pot zice, fără să comit o impietate, pupă-ţi chipul în oglindă, linge-i pe complicii lui Voiculescu unde ţi se cere, dar pe noi lasă-ne pustiei! Vi s-a urcat la cap, găgăuţilor fără urme întipărite pe omăt, că aţi fi tribunii progresului cu orice chip. Foarte bine! Nu mă deranjează strop că un golănaş de periferie dâmboviţeană se crede Caragiale, că tu îl ai la degetul mic pe Blaga (câtă vreme nu vă pretindeţi Hitler şi Stalin, nu-i bai!), nu-mi pasă şi nu muşc din nadele voastre submediocre (nici nu am cum, pentru că doar pentru caraghioşi ca voi nu mi-aş irosi timpul), dar cu chestia aia, care vizează libertatea de exprimare a celorlalţi, las-o mai moale.

*

Chiar n-ai băgat de seamă, chiar nu ai nici un prieten adevărat, Gâdeo, care să te avertizeze că, de vreun an şi jumătate (minimum), te-ai transformat, aproape iremediabil, în Gâgă?