La Talcioc Cultural, Toy Machines îşi va cânta... albumul! | Dragusanul.ro

La Talcioc Cultural, Toy Machines îşi va cânta… albumul!

Toy Machines îşi va cânta... primul album, la Talcioc Cultural, vineri, 28 februarie 2014.

Toy Machines îşi va cânta… primul album, la Talcioc Cultural, vineri, 28 februarie 2014.

Ca parte direct interesată şi implicată, eu de-abia aştept seara de vineri, 28 februarie 2014, când, în superba locaţie a Talciocului Cultural din Suceava, Toy Machines, adică Edy Ciornea, Buzu Parascan, Teiu Teişanu şi Andi Drăguşanul, îşi vor cânta piesele din primul lor album (desigur că şi altele), pe care deja la un înregistrat, într-unul dintre cele mai bune studiouri din ţară, deci din Cluj Napoca.

*

Vor fi şi piese pe care nici măcar eu nu am apucat să le aud, dar despre titlul şi conţinutul albumului încă n-am primit dezlegare să spun o vorbă. Şi asta, pentru că cei patru tineri muzicieni suceveni vor să se confeseze, mai întâi, sucevenilor din generaţia lor, generaţia unor “criminali în serie, care îşi ucid numai visele”, cum se spune în finalul piesei “I”.

*

Din câte ştiu (iar asta nu mi s-a interzis să o spun, pentru că nu am adus-o în discuţie), spectacolul de la Talcioc Cultural este cel cu care Toy Machines va însoţi Luna Amară, într-un turneu de primăvară, prin întreaga ţară, şi cu care, în vară, va participa la Festivalul Internaţional Rock în Parc, de la Bucureşti, cucerind dreptul de participare, în toamna trecurtă, în competiţia de la Arenele Romane.