Justiţiarul Ovidiu "Zorra" Donţu şi autodenunţul | Dragusanul.ro

Justiţiarul Ovidiu “Zorra” Donţu şi autodenunţul

Ovidiu Donţu: Cer PDL să se autodenunţe, ca să nu împovăreze bugetul!

Ovidiu Donţu: Cer PDL să se autodenunţe, ca să nu împovăreze bugetul!

*

Ovidiu Donţu, senator PSD de Suceava harnic şi disciplinat, care a izbutit să impună şi o lege a parcurilor industriale (dar care nu se vor face, la Suceava, nu numai pe timpul mandatelor lui Donţu, dar nici măcar în timpul “mandatului” bunului Dumnezeu), se comportă, din păcate, iarăşi ca o prostituată politică de duzină, care mai şi pozează în jutiţiară. Cere Donţu, pe cale conferenţiară bucală, care se mai numeşte, şi în politică, sex oral, ca PDL Suceava să se autodenunţe pentru infracţiunile de asfaltare a singurei străzi pe care Ion Lungu o şi curăţă de omăt, şi căreia i se zice bulevard, doar pentru că taie târgul în două.

*

Zice “Zorra” Donţu că, dacă PDL Suceava s-ar autodenunţa, s-ar economisi bani mulţi la buget, i-ar afirmaţia asta găgăuţă, marca şmecheroaso-fraieră Ponta, chiar că-i doar o curvăsăreală politicică, din cele pe care Donţu, în veşnicia candidaturilor păguboase la primărie, le tot practica de ni s-a urât.

*

De furat, se fură în draci şi pluripartit la Suceava, dar Donţu, care nu are probe (dacă ar avea, ar sesiza Parchetul), umblă cu plesneli de inhibat şi de înduioşat fraierii. Şi nu-i frumos, nici onorant, s-o tot faci pe târfa legată la ochi, care habar nu am de ce se numeşte Justiţie, pentru că nu-i decât o curvă beţivă şi proastă, care se vinde pe bani mai dihai decât bulevardul lui Lungu firmelor de răposat partid portocaliu.