În noaptea asta, iar trăiesc! | Dragusanul.ro

În noaptea asta, iar trăiesc!

Andi si Teiu

*

TM – interludiu – 2016

*

În noaptea asta, timp de mai bine de două ore, fiul meu, Andi, şi colegul lui de trupă, Alexandru Teiu Teişanu vor susţine un concert acustic, într-unul dintre cele mai bune cluburi clujene, FLYING CIRCUS. Vor cânta 22 de piese, cele mai multe, pentru prima dată (doar vecinii de scară ai lui Andi le-au mai auzit, cu ocazia repetiţiilor din timpul ultimelor două săptămâni).

*

De câte ori fiul meu sau trupa “Toy Machines” are un concert, oricât de departe, eu, aici, la Suceava, trăiesc pe deplin. Sunt viu cu adevărat, deşi sufletu-mi zboară spre acolo unde capătă aripi muzica fiului meu. Ultima dată, când a cântat cu Mihnea, de la “Luna Amară”, i-am şi zis că am fost acolo, lângă cântecele lor, iar Andi a râs: “Ştiu, mi te-a arătat Mihnea cu degetul, în publicul din club!”. Nu ştiu dacă şi Mihnea chiar m-a văzut, dar oricum, şi în noaptea asta, până mă va suna Andi, să-mi spună cum a fost concertul lui şi al lui Teiu, eu voi fi acolo, lângă cântece, ca să trăiesc şi ca să îmi iau puteri pentru celelalte zile.

*

Andi Drăguşanul şi Teiu Teişanu, la "Fabrica", în Bucureşti

Andi Drăguşanul şi Teiu Teişanu, la “Fabrica”, în Bucureşti

*

Am postat, imediat după afiş,  şi un cântec al trupei “Toy Machines”, un “Interludiu”, în limba română, cântat de Floppy (suceveanul Florin Hanu) şi de Andi, cu o orchestraţie incredibilă, un cântec pe care îl tot ascult, de ceva vreme, încoace. În fond, am şi eu dreptul la a fi, la a trăi.