Faină Londra, dar nu cât româncuţele! | Dragusanul.ro

Faină Londra, dar nu cât româncuţele!

Andi, la Londra, cu un grup de prieteni

Andi, la Londra, cu un grup de prieteni

*

Datorită unor prieteni de-ai lui Andi (Bianca Biank şi Dragoş Alexandru, care au postat pe site-ul lui Andi, de unde am piratat aceste imagini), aflu şi eu, în sfârşit, câteva veşti despre fiul meu. În imaginea de sus, împreună cu suceveanul-clujean Andrei Popa, Andi încadrează trei românce superbe, una dintre ele fiind Maria Gavrilă – după cum am dedus din explicaţii.

*

În altă fotografie, făcută de Dragoş Alexandru, Andi zâmbeşte, ostenit, după zborul până la Londra, alături de Andreea Savin (probabil fosta lui colegă de la Sociologie).

*

Andi şi Andreea Savin

Andi şi Andreea Savin

Andi şi Andrei Popa

Andi şi Andrei Popa

*

E bine. Mă bucur teribil să îl văd pe fiul meu, şi la Londra, înconjurat de prieteni. Pentru că şi fetele din fotografii tot prieteni-prieteni sunt, adică oameni lângă care e frumos să trăieşti. Din celelalte postări, toate cu prieteni, am ales doar două fotografii, făcute de Bianca, cu instantanee londoneze. Aştept, desigur, şi fotografii de la Andi, dar, până nu se întoarce, nu-mi prea fac speranţe. Şi nici nu trebuie. El e fericit, are ce vedea, are cu cine se vedea. Nu pot cere nimic în plus de la viaţă.

*

Turnul Londrei

Turnul Londrei

Pod peste Tamisa

Pod peste Tamisa