Dragnea nu ştie că numai proştii ne iau de proşti | Dragusanul.ro

Dragnea nu ştie că numai proştii ne iau de proşti

Dragnea Liviu         Ciocoiaşul USLaş Liviu Dragnea (ce baron? ciocoiaş, neică!) ot Slobozia încearcă să ne ia de proşti, perorând că regionalizarea înseamnă, de fapt, “lupta teritoriului cu Bucureştiul… ca simbol al unei puteri centralizate, în care o mână de oameni vor să decidă destinul fiecărui român”.

 

         I-auzi la el, guralivul fără creieraş! Păi, provincia domină şi Bucureştii (nu Bucureştiul, necititule!), că doar Băsescu este din Constanţa, Antonescu – din Tulcea, Ponta – din Târgu Jiu, Ilie Sârbu – din Timişoara şi aşa mai departe, cu tot neamul lor ciocoiesc, dar şi profund antiromânesc.

 

         Şi-apoi, cine ţi-a spus ţie, iobage ciocoit (vezi ce înseamnă “slobozie”), că noi, românii cei mulţi, pe care i-aţi mai tras pe sfoară, şi încă în câteva rânduri, la alegeri, vor regionalizare şi, dacă o vor, cum o vor?

 

         Ciocu’ mic, Dragneo, chiar dacă sunteţi cu ciolanul dolofan în apucătoare! Pupaţi voi “Europa” în fund, pentru că doar de atâta sunteţi buni, dar lăsaţi-ne în pace pe noi, ceilalţi, cei pe care Bucureştii nu i-au asuprit niciodată. Dimpotrivă, ne-au mai mângâiat şi luminat, câteodată, de-a lungul vremilor, până să vă prăsiţi voi, ciocoii politruci, pe calea… victoriei electorale.  

 

Ion Drăguşanul