Cine a organizat furtul banilor CJ Suceava? | Dragusanul.ro

Cine a organizat furtul banilor CJ Suceava?

DECIZIA CONTESTATII p 1

*

Documentele care mi-au fost puse la dispoziţie de “părţile vătămate” Beldiman Tiberiu-George şi Beldiman Mihaela-Elena, în tentativa lor de a şuti, înduioşând justiţia, două miliarde (inexistente) şi din buzunarele mele rupte, după ce le-a ieşit şmecheria cu banii pentru publicitatea Consiliului Judeţean Suceava, mă dumiresc asupra faptului că jefuirea banului public nu se poate face decât prin redactarea dibace a invitaţiei de participare şi a fişei de date a achiziţiei. Nu ai ziar şi televiziune, dar pofteşti la banii publicitari, redactezi şi aprobi documentele respective fără criterii de tiraj, de audienţă, de existenţă, de autorizări, apoi te retragi, de formă, din comisia de organizare a licitaţiei, pentru că nici comisia nu mai poate împiedica victoria ta asupra fraierilor ăştia, care, de decenii, fac ziare sau duc pe umeri posturi de televiziune reale, dar n-au pe nimeni la elaborarea documentaţiei “ştiinţifice” de achiziţie.

*

DECIZIA CONTESTATII

*

După ce înşfaci banii, nici măcar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor sau instanţele judecătoreşti nu mai au ce-ţi mai face, pentru că, într-adevăr,  “redactarea documentaţiei ţine de culpa şi răspunderea juridică a autorităţii contractante, nu a ofertanţilor”.

*

Veţi vedea, în materialele de mai jos, cum firma menţionată în declaraţiile de avere a “părţilor vătămate” Beldiman Tiberiu-George şi Beldiman Mihaela-Elena a câştigat miliardele publicitare ale judeţului, pe când nu avea nici ziar, nici televiziune, nici tiraj, nici audienţă. Şi nici acum nu are, chiar dacă îşi închipuie altceva. Dar, înainte de toate, desluşiţi şi aflaţi singuri cine a fost “tartorele” invitaţiei de participare şi a fişei de date a achiziţiei:

*

Aprobarea Licitatiei detaliu